📊شش نفر از هر ده نفر در دنیا معتقدند جامعه‌شان فروپاشیده!.. کشورهای مورد بررسی عبارت‌اند از:

📊شش نفر از هر ده نفر در دنیا معتقدند جامعه‌شان فروپاشیده!

✏️موسسه پژوهشی Ipsos Global اخیرا یافته هایی را منتشر کرده که حاصل اجرای پیمایشی آنلاین با حدود ۱۷هزار نفر از افراد بالغ زیر ۶۵ سال ۲۳ کشور در اکتبر ۲۰۱۶ است. کشورهای مورد بررسی عبارت‌اند از:

آرژانتین، ‌استرالیا،‌ بلژیک،‌ برزیل، کانادا، فرانسه،‌بریتانیا، آلمان، آلمان، مجارستان، هند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، پرو، لهستان، صربستان، افریقای جنوبی، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، ترکیه و امریکا.

🔹بسیاری افراد در این ۲۳ کشور دنیا فکر می‌کنند جوامع‌شان فروپاشیده و به نهادها از جمله احزاب سیاسی، دولت و رسانه‌ها بی‌اعتمادند.

🔹در شرایط کمبود شغل،‌ اکثر افراد از استخدام تبعه‌‌ی کشور در مقابل استخدام مهاجران حمایت می‌کنند. مردم می‌گویند بیشتر ممکن است از حزب یا رهبر‌سیاسی‌ای حمایت کنند که قول بدهد «تغییرات بنیادی» در وضعیت ایجاد کند به جای این که از کسانی که قبلا در قدرت بوده‌اند حمایت ‌کنند.

📌جزئیات بیش‌تر را در ادامه بخوانید.

✅✅✅ احساس آشفتگی

🔹در ۱۷ کشور از ۲۳ کشور مورد بررسی، پاسخگویان احساس می کردند که جامعه فروپاشیده (به طور میانگین ۵۸٪)، ‌به ویژه در لهستان،‌ اسپانیا،‌ برزیل و مکزیک.

🔹به طور متوسط ۳۸٪ گفتند که این روزها احساس می‌کنند در کشور خودشان غریبه‌اند، ‌در حالی که ۳۵٪ با این نظر مخالف بودند. این احساس منفی در ترکیه، افریقای جوبی و برزیل قوی‌تر بود و در بین کشورهای غربی در ایتالیا،‌ بلژیک و امریکا شایع‌تر بود.

🔹به طور متوسط ۴۵٪ موافق این بودند که تروریسم به هر قیمتی باید متوقف شود، حتی اگر به معنی نادیده گرفتن حقوق مدنی مردم باشد (۲۸٪ مخالف بودند). مردم کشورهایی که اخیراً تجربه تروریسم داشتند از جمله ترکیه، فرانسه،‌ هند،‌ اسرائیل، بلژیک و صربستان به طور خاص بیشتر از این ایده حمایت می‌کردند.

✅✅✅ بی‌اعتمادی نهادی

🔹به طور متوسط، ۸۱٪ افراد در ۲۳ کشور مورد بررسی به احزاب سیاسی و ۷۱٪ به دولت‌شان بی‌اعتماد بودند. در هر دو مورد مردم اسپانیا و مکزیک از همه بی‌اعتمادتر بودند.

🔹دو-سوم مردم به رسانه‌ها بی‌اعتماد بودند. این بی‌اعتمادی در مجارستان،‌ صربستان،‌ اسپانیا، مکزیک، بریتانیا و اسرائیل تا سه-چهارم افزایش نشان می‌داد.

🔹۶۱٪ به شرکت‌های بزرگ و ۵۹٪ به بانک‌ها اعتماد نداشتند. اعتماد به بانک‌ها در اسپانیا‌، ایتالیا و آلمان ضعیف بود.

🔹شش نفر از هر ده نفر به سیستم قضایی بی‌اعتماد بودند. در آرژانتین، پرو و مکزیک این میزان به بیش از هشت نفر از ده نفر می رسید.

🔹نیمی از افراد به سازمان‌های بین‌المللی بی‌اعتماد بودند، ‌به خصوص در اروپا (اسپانیا، ‌فرانسه، ایتالیا، صربستان و بلژیک) و نیز اسرائیل.

✅ ✅✅ نظرات در مورد مهاجرت

🔹در این پیمایش نگرانی‌های زیادی (حدود ۳۵-۳۹٪) در مورد تاثیر مهاجران بر خدمات اجتماعی و نیز اشتغال به ویژه در اروپا دیده شد.

✅✅✅ آیا پوپولیست‌ها برنده خواهند شد؟

🔹موقعیت‌های موسوم به پوپولیستی برای بخشی از مردم جذاب به نظر می‌رسد. به طور میانگین ۶۳٪ مردم مورد مطالعه می‌گویند که بیشتر احتمال دارد به حزب سیاسی‌ یا رهبر سیاسی‌ای رأی بدهند که «از مردم عادی در مقابل اقلیت قدرتمند دفاع می‌کند».

🔹۶۷٪ می‌گویند بیش‌تر احتمال دارد از حزب یا رهبر سیاسی‌ای حمایت کنند که به دیدگاه‌های متفاوت توجه می‌کند، ۵۲٪ می‌گویند از کسی که برای حقوق اقلیت‌ها به پا می‌خیزد حمایت خواهند کرد.

📌پی نوشت

🔹یافته‌های فوق نشان‌دهنده‌ی نظرات و ذهنیت‌های مردم است. روشن است که تفاوت‌های عینی در وضعیت ساختارهای اجتماعی و سیاسی این کشورها وجود دارد.

🔹جزئیات روش‌شناختی و داده‌های بیش‌تر این مطالعه را در متن گزارش و جداول ارائه‌شده می‌توان دید.

🔰از کانال ندا #رضوی‌زاده
#جامعه

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxZ3dXAZ8P6lvw