✅ شورای شهر. ✍ افروز. پژوهشگر مسائل اجتماعی و سیاسی

✅ شورای شهر
✍ افروز #فرخی
پژوهشگر مسائل اجتماعی و سیاسی

🔷 روایت هشتم : عدالت اجتماعی

🖍عدالت اجتماعی یعنی؛ تخصیص منصفانه منابع در یک جامعه.

🖌به این معنا قانون باید به سطح قابل قبولی از عدالت واقعی و عمومی دست یابد و توزیع منصفانه منابع و ایجاد فرصت های برابر را تضمین کند.

🖌بدون شک، یکی از نهادهایی که در مدیریت و گسترش عدالت اجتماعی و تخصیص منصفانه منابع و امکانات عمومی شهر نقش و وظیفه مهم و به سزایی دارد شهرداری و در راس آن شورای شهر است.

🖌دست یابی به عدالت اجتماعی در هر شهری از طریق تعهد و توجهی که مسئولین ذیربط به تقویت سیاست های منصفانه و ایجاد فرصت های برابر برای شهروندان در آن شهر قائل می‌شوند حاصل می شود.

🖍هر شهری بایستی زمینه های بهداشتی و حیاتی لازم و ضروری را برای ادامه حیات شهروندان فراهم سازد و با ایجاد بسترهایی مناسب اشتغال، تحصیلات، تفریحات سالم و توسعه زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی شرایط توسعه پایدار برای یک شهر را مهیا سازد.

🖌تحقق عدالت اجتماعی و تضمین کیفیت زندگی مردم لازمه توسعه پایدار در یک جامعه است.

🖌ارتقای عدالت اجتماعی از طریق تجهیز شهر و خدمات شهری قابل استفاده برای عموم شهروندان به ویژه گروه های آسیب پذیر اعم از افراد کم توان، معلولین، سالمندان، زنان و کودکان قابل پیگیری است.

🖌بهبود شرایط کیفی و کمی زندگی شهروندان و بیشترین سود رسانی به بیشترین افراد یک شهر از اهم مسئولیت ها و وظایف شوراهای شهر است.

🖍توسعه خدمات عمومی همچون حمل و نقل عمومی ارزان قیمت، ایجاد شرایط آب و هوایی پاک و سالم، ایجاد فرصت های برابر اجتماعی برای افراد، تضمین کننده تحقق عدالت اجتماعی است که با تکیه بر شورایی کارآمد و متعهد امکان پذیر است.

🖌پس بیایید با انتخابی درست و آگاهانه مدیریت شهرمان را به افراد منصفی بسپاریم که تحقق عدالت اجتماعی اصلی ترین دغدغه آنها باشد.

#انتخابات
#شورای_شهر

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxbY7Ab5PtgsmQ