✅ هر لحظه در این جامعه وقایعی رخ می‌دهد که اغلب افراد چه متخصصین امر، چه مردم عادی در قالب طرح انتقادی، علمی، یا اعتراضی نظر می‌ده

✅ هر لحظه در این جامعه وقایعی رخ می‌دهد که اغلب افراد چه متخصصین امر،چه مردم عادی در قالب طرح انتقادی،علمی ،یا اعتراضی نظر می دهند.
نقد و نظر طبق گفتمان های متعدد ....
و‌این رخداد اخیر ،ماجرای سلفی گرفتن نمایندگان مجلس ایران با خانم #موگرینی که بازتاب تحلیلی وافر داشته در شبکه های اجتماعی، می تواند از منظر انواع سرمایه بوردیویی طرح گردد......
انسان مدعی و مدرن منفعت طلب است و با تفکرات عقلانی به دنبال کسب منزلت ،منرلتی در طیفی از جایگاه ها و بر همگان مبرهن است که والاترین منزلت ،منزلت سیاسی است.پس اینگونه نیست که نمایندگان مجلس به صرف عامل جنسیت یا گفتمان سکس فوکویی ،اقدام به این عمل نموده اند . زیرا با توجه به شواهد و قرائن، به نظر می رسدهر انسانی در این عصر ایدیولوژی زده ی مصرف، جذب کالاهای پر تقاضای جهانی میگردد.
برای یک انسان پرسه زن مکان‌های تجاری افتخار است از فروشگاه دوفاکتو، مارک خریداری کند و بواسطه این گرایش مصرفی پرستیژ اجتماعی کسب نماید.
و برای یک فرد هنری، برند می تواند مارلون براندو باشد ،حتی اگر فقط با نصب پوستری از وی،بر دیوار اتاقش که معتقد است، مزیت آور است و برای یک‌ شیفته‌ی فوتبال ،پوشیدن لباس شماره ۱۰ بارسایی و‌تجسم نمایی ذهنی با لیونل مسی.
و اینک به نظر می رسد که کنار یک برند سیاسی جهانی که بزرگترین پروسه ی پرماجرای سیاسی معاصر را ،( برجام) مدیریت کرده می تواند برای نمایندگان خرده پای مجلس شورای اسلامی ایران که در قبال امور کمی و‌کیفی سایر پارلمان های دنیا محلی از اعراب ندارند ،یک « موفقیت سیاسی » به دنبال داشته و‌کسب سرمایه فرهنگی حاصل ازین اجماع،منزلت سیاسی را رقم زند.
اینکه آنان روزی در یادآوری خاطرات شغلی خویش با طمطراق و احساسات نارسیستی به دیگران مباهات ورزند که :
این خانمی که کنار من هست در تصویر ، توانست ماجرای برجام را مدیریت کرده و ایران را از دام تحریم ها دور نگه دارد. پس من تا کنار این برند هستم،هستم.
کسب موجودیت و هویتی ناب سیاسی در قالب استاندارد های سیاسیون مطرح جهانی.

🖋 لیلا #حاجی‌آقایی (جامعه‌شناس)
#نویسنده_مهمان

🌐جامعه‌شناسی علامه
@Atu_Sociology