‌✅ پایگاه رای آقای رئیسی چقدر است؟؟. ✍🏻 محسن ‌زاده - ۱۳٩٦/٢/٥. روزنامه شرق، یک شنبه سوم اردیبهشت

‌✅ پایگاه رای آقای رئیسی چقدر است؟؟
✍🏻 محسن #شریف‌زاده - ۱۳٩٦/٢/٥
روزنامه شرق، یک شنبه سوم اردیبهشت


اگر آقای رئیسی تا انتهای کار باقی بماند و در انتخابات آتی در مجموعه چند کاندیدای محافظه‌کار در مقابل آقای روحانی قرار گیرد، چه اتفاقی می‌افتد و ترکیب توزیع آرا به چه صورتی خواهد شد؟ بیشتر ناظران معتقدند در این حالت نامزد اصلی اصولگرایان، آقای رئیسی است و حضور چند کاندیدای دیگر به منظور جذب هرچه بیشتر آرای افرادی است که «همیشه رأی می‌دهند».
با توجه به سوابق آقای رئیسی و اشراف بر مسائل اقتصادی، ایشان شعار افزایش یارانه را مطرح نمی‌کند و سایر کاندیداها هم در حدی نخواهند بود که حتی در صورت طرح این شعار، از طرف مردم جدی گرفته شوند. بنابراین از طریق این شعار امکان ایجاد تحرک در فضای انتخابات وجود ندارد. اما حضور شخص آقای رئیسی و جدی‌بودن ایشان برای کسب پست ریاست‌جمهوری، فضای متفاوتی را ایجاد خواهد کرد.

حضور آقای رئیسی موجب گرم‌شدن فضای انتخاباتی است. به‌خصوص که مدتی است در فضای مجازی تبلیغات زیادی علیه ایشان می‌شود. حضور ایشان موجب می‌شود دامنه این تبلیغات به جامعه کشیده و یک جو دوقطبی ایجاد شود. این دوقطبی تشدید تبلیغاتِ اصولگرایان و اصلاح‌طلبان را به دنبال دارد. در این وضعیت پیش‌بینی می‌شود مشارکتی حدود ٨٠ درصد و بیشتر را داشته باشیم.

در چنین شرایطی رفتار انتخاباتی رأی‌دهندگان و ترکیب توزیع آرا به چه صورت خواهد شد؟ بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که رأی‌دهندگان به لحاظ رفتار انتخاباتی به چهار دسته تقسیم می‌شوند. ١- جریانِ «اصولگرا»، ٢- جریانِ «اصلاح‌طلب»، ٣- جریانی که «همیشه رأی می‌دهند» و ۴- جریانِ «حسابگر». برای تشخیص وضعیت توزیع آرا لازم است رفتار هرکدام از جریان‌های فوق به تفکیک بررسی شود.

اول- وضعیت اصولگرایان
جریان اصولگرا، ١۵ درصد از واجدان شرایط را شامل می‌شود١. آقای رئیسی بخش عمده این آرا و در حد ١٢ درصد را جذب می‌کند و سه درصد باقی‌مانده آرای محافظه‌کاران در میان سایر کاندیداهای محافظه‌کار توزیع می‌شود و ...
ادامه را در فایل زیر بخوانید👇👇👇

#انتخابات
#ریاست_جمهوری

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxbY7Ab5PtgsmQ