❇️‍ ‍ قانون ذهن مشتری سومین قانون بازاریابی

❇️‍ ‍ قانون ذهن مشتری سومین قانون بازاریابی

قانون ذهن مشتری سومین قانون بازاریابی از نگاه ال ریس و جک تروات است. این قانون می گوید اولین در فکر مشتری بودن، بهتر از اولین در بازار بودن است. داریا اولین ماشین را تولید کرد و هارلی اولین ماشین لباسشویی را تولید کرد ولی اکنون نامی از آنها نیست. آیا در “قانون پیشتازی – قانون اول بازاریابی” اشکالی وجود دارد؟؟ در واقع اشکالی وجود ندارد بلکه این قانون سوم آن را تکمیل می کند و آن این است که اولین بودن در ذهن مشتری بهتر از اولین بودن در بازار است. بعنوان مقال رمینگتون رند در بازار کامپیوتر اولین بود اما IBM در این بازار ورود کرد و در جنگ تسخیر ذهن مشتری برنده شد.

متاسفانه بسیاری از افراد راه حل تسخیر ذهن مشتری را پول می دانند ولی این تفکر صحیح نیست. در میان همه فعالیت های کسب و کارها بیشترین سرمایه ای که هدر می رود معمولاً هزینه هایی است که در بخش بازاریابی و تبلیغات انجام شده است.
شما تفکری که ساخته شده است را نمی توانید تغییر دهید و این بمانند آن است که بخواهید به دشمنی که سنگربندی کاملی انجام داده است حمله کنید. بعنوان مثال وقتی که زیراکس تصمیم گرفت وارد دنیای کامپیوترهای شخصی شود ۲۵ سال وقت صرف کرد و ۲ میلیارد دلار هزینه کرد. آیا شما نامی از کامپیترهای زیراکس شنیده اید؟؟! فراموش نکنید که وقتی تفکری ساخته می شود تغییر ان کار بسیار دشواری است. بیهوده ترین کار در دنیای بازاریابی این است که هزینه صرف کنید تا تفکری را تغییر دهید.
یکی از رمزهای دنیای بازاریابی پول است. یک روز چندصد هزار تومان معجزه می کند و روزی دیگر چند ده میلیون تومان شرکتی را از ورشکستگی نجات نمی دهد. زمانی که فکری باز برای انجام کاری دارید، حتی مبلغ اندکی پول هم می تواند برای شما کار انجام دهد.
شرکت اپل با کمک ۹۱۰۰۰ دلار مایک مارکولا توانست از جایش بلند شود. مشکل ورود به دنیای کامپیوتر با انتخاب نامی که به راحتی در خاطره ها می ماند حل شد. در حالیکه رقبای اپل نام پیچیده ای داشتند و بخاطر سپاری نام آنها کاری سخت بود. رقبای اپل در آن زمان کمودور، ام آی تی اس، آلتایر ۸۸۰۰، رادیو شاک و تی آر اس ۸۰ بودند. خودتان کلاه تان را قاضی کنید. کدام نام در ذهن بهتر می ماند؟؟؟

‍ به اقتصاد گلستان بپیوندید :
T.me/eghtesadegolestan