شماره ۲.... 💡استراتژی درست برخورد با انواع تستهای زبان تخصصی چیه؟

#زبان_تخصصی شماره 2
#تکنیک_پاسخ_به_متن
@Generalenglish

💡استراتژی درست برخورد با انواع تستهای زبان تخصصی چیه؟

✔️برای پاسخ به تست واژگان حتما جمله مورد نظر رو بخونید. حتی اگه مترادف لغت رو از قبل بلد هستید، نیم نگاهی به جمله بیندازید تا خیالتون از اینکه گزینه درست رو انتخاب می کنید راحت شه. گاهی اوقات ممکنه هدف طراح، معنی دوم یه واژه باشه و خیلی ساده با نگاه به جمله از این ترفند مطلع می شیم.

✔️برای تست مرجع ضمیر، حتما همون جمله یا یه جمله قبلش رو بخونید. دیگه نیازی نیست دورتر برید و به همه جا سرک بکشید.
همچنین غیرممکنه که مرجع ضمیری در جمله بعدی بیاد! همیشه اول لغت میاد و بعدش ضمیری که بهش اشاره میکنه. (البته there استثناست و چند اسثنای کوچیک دیگه هم وجود داره.)
ضمیر باید با مرجعش از نظر تعداد و جنس همخوان باشه. طبیعیه که it نمی تونه به flowers که جَمعه برگرده. (البته ممکنه به بخشی از یه گروه هم اشاره بشه که در این حالت از نظر تعداد همخوانی وجود نداره. برای کشف این این نکته باید گرامر و ترجمه تون خوب باشه.)
لغت داخل گزینه ها باید تو متن عینا موجود باشه و نمی تونه زاییده ذهن طراح باشه یا تغییر یافته لغات درون متن باشه.
در نهایت گزینه انتخابی رو تو متن جایگذاری کنید و ببینید آیا متن با این لغت جدید، اصلا معنی می ده یا نه!!!
@Generalenglish

✔️ سوالات ایده اصلی متن بر اساس عرف متون باید تو دو جمله اول پاراگراف 1 مشخص شه اما کنکور ارشد 50 درصد اوقات از این استاندارد تبعیت نمی کنه. یعنی ممکنه از دید طراح نام مناسب تو پارگراف 3 بیاد یا حتی اصلا از متن انتخاب نشه و خیلی استنباطی باشه!
اما پیش از انتخاب نهایی یه سری موارد رو دقت کنید:
عنوان و ایده اصلی نباید کلی گویی باشه. مثلا اگر متن شما در مورد "فروش اینترنتی" محصولات است، طبیعتا عنوان "مدیریت بازرگانی" کلی گویی است و درسته که از متن دور نیست اما حتما گزینه های نزدیکتر چون "تجارت الکترونیک" انتخابهای بهتری خواهند بود.

✔️برای شکلهای دیگه از سوالات و همچنین از دست ندادن زمان، حتما دنبال یه کلمه کلیدی تو صورت سوال یا گزینه ها بگردید که شما رو سریع به قسمت مورد نظر هدایت کنه.
برای مثال اگه تو صورت سوال اومده "دهه آخر قرن بیستم"، عبارت "پس از سال 1990" در متن می تونه بهترین جا برای گشتن دنبال پاسخ باشه.
یا اگه اسم یه دانشمند خاص تو صورت سوال اومده، سریعا باید دنبال اون اسم در متن گشت (متن رو scan کرد) و یه جمله قبل و بعدش رو خوند و پاسخ رو انتخاب کرد.

✔️ تکنیک skim کردن و مطالعه بخش های مهم و ابتدای پاراگرافها رو هم که تو مطلب قبل گفتیم و بد نیست یاداوریش کنیم.

#زبان_عمومی #زبان_زیر_ذره_بین

ادامه دارد...
@Generalenglish