تستهای مهر ۹۷. 🌀 تست ۷. گزینه D

تستهای #MSRT مهر 97
🌀 تست 7. گزینه D
نکته معروف کتاب زبان دکتری زیر ذره بین:
«جمله ای که فعل نداره، فعل میخواد.» (صفحه 127)
این جمله هیچ فعلی نداره پس فعل خالص میخواد. یعنی گزینه A و C حذف می‌شن. توی همون کتاب دقیق توضیح داده شده که با فعل ربطی قید نمیاد و گزینه B هم رد می‌شه.
گزینه D درسته که فعل اضافه میکنه تا جمله بالانس شه و در ادامه دو صفت رو با کاما از هم جدا می‌کنه.

🌀 تست 8. گزینه C
این جمله برخلاف تست قبلی فعل داره پس فعل نمیخواد (رد گزینه A و B). همچنین گزینه D هم بدلیل حضور which و it دارای حشوه. دقیقا مطابق نکته «جایی برای پیرمردها نیست» کتاب زبان دکتری زیر ذره‌بین. (صفحه 128)
@GeneralEnglish

🌀 تست 9. گزینه C
بالانس جمله رو چک کنیم:
افعال (3): (indicate/yield/is placed)
ربط‌دهنده‌ها (1): (when).
این یعنی جمله بالانس نیست و نیاز به ربط‌دهنده خالی داره. گزینه B و D فاقد ربط‌دهنده هستند و رد میشن. البته دقت کنید که طبق مطلب that-clause از کتاب زبان دکتری زیر ذره‌بین، بعد از افعالی از جنس گفتن که یکی از اونا اتفاقا همین indicate هست، جمله‌واره شروع شده با that میاد. این یعنی حضور although چه به لحاظ معنای و چه به لحاظ گرامری غلطه و تنها گزینه C میتونه درست باشه.
صفحه 98 کتاب زبان دکتری زیر ذره‌بین، مبحث that-clause

🌀 تست 10. گزینه A
این جمله هم فعل داره (can be raised) پس نباید فعل جدید بدون ربط‌دهنده اضافه شه (رد گزینه D). گزینه C شکل سوالی داره و یادمون هست که این شکل در جمله خبری غلطه. گزینه B هم عبارت بعد از how، فاعل نداره. البته از نظر معنایی هم اشکال داره. پس این شما و انتخاب گزینه صحیح A که بالانس رو بر هم نمی‌زنه
نکته بالانس جمله صفحه 123 کتاب زبان دکتری زیر ذره بین
@GeneralEnglish
🌀 تست 11. گزینه B
جمله دارای فعل depends هست. پس اضافه کردن فعل دوم سبب برهم خوردن بالانس می‌شه (رد گزینه A و D). همچنین فعل متناظر با depends به وضوح is نیست و استفاده از این فعل بی‌معنیه. به این اشکال نبودِ فاعل بعد از but رو اضافه کنید (رد گزینه B).
نکته بالانس جمله صفحه 123 کتاب زبان دکتری زیر ذره بین
➕➕➕➕➕
مرور تستهای روز در کانال زبان زیر ذره‌بین
telegram.me/joinchat/BbC-jzwr2zfIgy0yUmXwdA