تحقیقات دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد، الگوریتمی برای شناسایی تیپ شخصیتی افراد با زیر نظر داشتن تعداد کمی از علاقمندی‌های کاربران در

تحقیقات دانشگاه کمبریج نشان می‌دهد، الگوریتمی برای شناسایی تیپ شخصیتی افراد با زیر نظر داشتن تعداد کمی از علاقمندی‌های کاربران در فیس بوک طراحی شده که فیس بوک را به یکی از بزرگترین بانک‌های اطلاعاتی تبدیل کرده است.

به گزارش فارس، نتیجه یک سلسله تحقیقات دانشگاه کمبریج انگلیس در خصوص شبکه اجتماعی فیس بوک نشان می دهد که بر اساس علاقمندی های کاربران فیس بوک، تیپ شخصیتی آن ها در الگوریتمی با 5 تیپ شخصیتی کلی دسته بندی شده و ابراز تنها 300 علاقمندی در این فضا توسط یک کاربر، این امکان را به فیس بوک می دهد تا شخصیت وی را از نزدیک ترین فرد به او بیشتر بشناسد.

روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با انتشار نتیجه مطالعات دانشگاه کمبریج نوشت، تنها با بررسی عملکرد کاربران فیس بوک در ردیابی مطالبی که به آن ها علاقمند بودند، می توان شخصیت آنان را حتی بهتر از نزدیکانشان شناخت.

تحلیلگران با بررسی مشخصاتی که خود افراد از شخصیتشان ارائه می دهند و در یکی از 5 گروه خصوصیات شخصیتی شامل باز بودن، با وجدان بودن، برون گرا بودن، سازگار بودن و یا خودرنجوری، الگوریتمی ساختند که بر اساس فعالیت های فیس بوکی کاربران، می تواند شخصیت فردی را به سادگی و به طور دقیق شناسایی کند.

بر اساس این مطالعات دقت این الگوریتم آن قدر بالاست که شخصیت افراد را حتی بهتر از نزدیکانشان می شناسد.

هم چنین این تیم تحقیقاتی دریافته است که تنها با 10 بار فشار کلید «لایک» برای علاقمند بودن به یک پست فیس بوکی، شخصیت کاربران را حتی بهتر از همکاران آن فرد خواهند شناخت.

در ادامه این تحقیقات آمده است، اگر کاربری 70 پست را لایک کند یا به عبارتی دکمه علاقمند بودن به آن را فشار دهد، این امکان را به فیس بوک خواهد داد تا شخصیت وی را حتی بهتر از نزدیک ترین دوستان و هم اتاق ها بشناسد و هر کاربری با 150 لایک این امکان را به فیس بوک می دهد تا تیپ شخصیتی فرد را بهتر از والدین فرد شناخته و بالاخره با 300 لایک یک کاربر این امکان را به فیس بوک خواهد داد تا شخصیت وی را بهتر از همسرش بشناسد.


در کانال آموزشی مدیریت منابع انسانی و تولید با ما همراه باشید👇👇👇
@HRMCHANNEL


http://www.afghannewsagency.com/Contents/ImageNews/20177/MXAU7RV6-PYB8K1.jpg