ادامه بحث قبلی از پست شماره ۵۶۳ (لینک بالا👆) به موضوعی جدید اشاره کردیم مبنی بر که ناامنی در شغل، احترام، موقعیت و بقا کارکنان منج

https://t.me/HRMCHANNEL/563

👈در ادامه بحث قبلی از پست شماره 563 (لینک بالا👆)به موضوعی جدید اشاره کردیم مبنی بر که ناامنی در شغل،احترام، موقعیت و بقا کارکنان منجر به بروز برخی از بدرفتاری ها و توسعه رفتارهای ناصحیح و نهایتا ایجاد تغییرات سوء در فرهنگ سازمانی می شود. یکی از سوالات مطرح شده در پست قبل چنین بود که آیا میتوان برای ایجاد و بهبود امنیت روانی کارکنان و دادن اطمینان به آنان بر ابقا در سازمان، اقدام به عقد قراردادهای بلند مدت کرده و به نوعی امنیت شغلی برای آنها ایجاد نماییم؟

پاسخ :
✍️قدر مسلم چنین نیست. امنیت موضوعی انتزاعی و روانی است. مفهوم امنیت با وعده و وعید و قرارداد و ... حاصل نمی گردد. این موضوع بجای اینکه در دستورالعمل های اداری و کارگزینی لحاظ گردد باید در ساختارهای منابع انسانی سازمان اصلاح شود.
بدین منظور ما می بایست از ابزار ارزیابی عملکرد استفاده کنیم. با پیاده سازی نظام ارزیابی عملکرد کافی است که هر ساله کارکرد و امتیاز عملکرد کارکنان را به خودشان بازخورد دهیم. اطلاع کارکنان از نمره ارزیابی شان، منجر به ایجاد همان امنیت روانی خواهد شد. آنان می دانند که داشتن عملکرد خوب، امتیاز بالای ارزیابی و عملکرد بد، امتیاز پایین ارزیابی را در پی خواهد داشت. واین عملکرد خوب/بد آنهاست که می تواند در ادامه /قطع همکاری آنها تاثیر گذار باشد.

💡نتیجه :
لزومی به عقد قراردادهای بلند مدت در ایجاد اطمینان و امنیت روانی نیست. سیستمی کارآمد از منابع انسانی و ارزیابی عملکرد، پاسخگو و موثر بر درک درست آنها از امنیت شغلی شان، خواهد بود.
مرتضی جوشقانی - مهرماه 1396

#رفتار_سازمانی
#ارزیابی_عملکرد

در کانال آموزشی مدیریت منابع انسانی و تولید با ما همراه باشید👇👇👇
@HRMCHANNEL