✅ برای نخستین‌بار یک زن در رقابت‌های ریاست جمهوری حضور دارد..، از نمایندگان زن سابق فراکسیون «التغییر»، از نامزدی‌اش برای تصدی پست

✅ برای نخستین‌بار یک زن در رقابت‌های ریاست جمهوری #عراق حضور دارد

#سروه_عبدالواحد، از نمایندگان زن سابق فراکسیون «التغییر»، از نامزدی‌اش برای تصدی پست ریاست جمهوری این کشور خبر داد؛ اقدامی که برای اولین بار درتاریخ سیاسی عراق انجام می شود. « سروه عبدالواحد»، نماینده سابق فراکسیون «التغییر» عراق درباره نامزد شدنش برای پست ریاست جمهوری این کشور تصریح کرد: من نامزدی خود را برای پست ریاست جمهوری عراق اعلام می‌کنم تا نخستین گام را برای شکستن قاعده سهمیه‌بندی و توزیع پست‌ها بر اساس مولفه‌ها بردارم.

وی در ادامه افزود: من امیدوارم که بتوانم به هدفم برای رسیدن به پست ریاست جمهوری به عنوان نخستین زن دست پیدا کنم.«سروه عبدالواحد» پیشتر در زمینه رسانه فعالیت می‌کرد و سپس وارد عرصه سیاست شد و در فراکسیون “التغییر” که ریاست آن بر عهده «انوشیروان مصطفی» بود، عضو شد.عبدالواحد یکی از بارزترین سیاستمداران مخالف حاکمیت بارزانی در اقلیم کردستان عراق به شمار می‌آید.

در همین حال، با نزدیک شدن به پایان مهلت معرفی نامزد تصدی پست ریاست جمهوری عراق، اختلافات بین دو حزب اصلی منطقه کردستان عراق شدت گرفت. در خبر دیگری، «شیخ اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی« نُجَبا» در دیدار با«خالد الملا»، رئیس شورای علمای این کشور گفت: با فرهنگ عاشورایی مقابل توطئه ها می ایستیم.طرفین در این دیدار راه‌های ایجاد و تعمیق وحدت اسلامی برای مقابله با چالش‌های موجود را نیز بررسی کردند.

#سروه_عبدالواحد نامزد انتخابات ریاست جمهوری عراق در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت که مقام ریاست جمهوری کشور آنقدر که به نظر می آید شایسته و برتر نیست. کار زیادی برای برقراری ارتباطات بین المللی بغداد چه در منطقه و چه در جهان لازم است. وی بیان داشت: " متاسفانه ؛ در سیاست خارجی امروز عراق یک استراتژی واحد وجود ندارد و مسئولین به صورت منفک عمل می کنند. به عقیده من باید زمان و نیرو برای طراحی یک سیاست واحد به خرج داد تا بر پایه آن با دول عربی و کل جهان وارد گفتگو شد."

در ارتباط با اوضاع اولین سوال مطرح شده مسئله تنش های فرقه ای است. سروه عبدالواحد گفت: " این اواخر این مشکل از حالت مبرم خارج شده است. در بسیاری موارد این امر به مبارزه علیه تروریست های #داعش مرتبط است. همراه با پیروزی بر افراط گرایی، تنش های فرقه ای و مذهبی نیز به طور مشخص کاهش یافته اند. اگر یک سال پیش مسئله جدایی کردستان عراق از دولت فدرال مطرح بود، امروز تمامی این مسائل همراه با بغداد حل و فصل می شود. امروز ما عراقی ها شانس خوبی داریم تا یک دولت مستقل قوی ایجاد کنیم. برای این کار اکنون زمان بسیار مناسبی است."

نامزد انتخابات ریاست جمهوری عراق خاطر نشان کرد که رئیس جمهور عراق باید مسئله تقسیم عادلانه درآمدهای نفتی را حل کند. قبل از همه این امر به #کردستان عراق مرتبط است. مهم است که حداکثر توجه به برقراری ارتباطات بین #بغداد و #اربیل معطوف شود.

https://goo.gl/qaUnU7