✍🏻 نگاهی به رابطه اقتصادی کشورهای که به نفع رای دادند …🔹 حامیانی که رای را به دلار فروختند

✍🏻 نگاهی به رابطه اقتصادی كشورهای كه به نفع #آمريكا رای دادند.

🔹 حاميانی كه رای را به دلار فروختند

در ميان 9 عضو سازمان ملل كه به اين قطعنامه رای منفي دادند اسامی كشورهايی ديده می‌شود كه شايد چندان هم نام‌آشنا يا تاثيرگذار در سطح بين‌المللی نباشند اما رابطه مالی آنها با ايالات متحده يا رژيم #اسراييل به نوعی در قرار گرفتن آنها در كنار #واشنگتن و #تل_آويو تاثيرگذار بوده است. كشوری مانند #توگو، در سال ٢٠١٥ قريب به ١٤ ميليون دلار كمك از ايالات متحده دريافت كرده است كه ٦ ميليون دلار آن مربوط به مسائل بهداشتی و سلامت عمومی بوده و رقمی از آن نيز مختص به آموزش‌های نظامی و كمك‌های تجهيزاتی بوده است.

#هندوراس نيز در سال ٢٠١٧ براساس برنامه‌ريزی‌هاي انجام گرفته قريب به دو ميليون دلار كمك از ايالات متحده براي مديريت مرزی دريافت كرده است و اين در حالی است كه اين كشور در فاصله سال‌هاي ٢٠١٥ و ٢٠١٦ نيز ميزبان قريب به ٤٧ ميليون دلار كمك از واشنگتن بوده است.

# گواتمالا نيز براساس برنامه‌ريزي‌های اعلام شده از سوي وزارت خارجه امريكا در سال ٢٠١٨ دريافت‌كننده بيش از ٨٠ ميليون دلار كمك مالي از سوی امريكا خواهد بود.

جزاير #مارشال يكي ديگر از كشورهايي بود كه به فلسطينی‌ها در مجمع عمومي پشت كرد. براساس اطلاعات موجود روي وب‌سايت وزارت خارجه ايالات متحده، در جريان قحطی در جزاير مارشال در سال ٢٠١٣ ميلادي در اين كشور ايالات متحده بيش از ٥ ميليون دلار به اين كشور كمك مالی كرده است. علاوه بر اين امريكا به طور متوسط سالانه ٧٠ ميليون دلار كمك به اين كشور تحت‌عناوين متفاوت می‌كند.

#ميكرونزی نيز براساس توافق انجام داده با امريكا تا سال ٢٠٢٣ سالانه مبلغی قريب به ١٣٠ ميليون دلار از امريكا دريافت می‌كند.

كشور #پالائو نيز در سال ٢٠١٠ بسته همكاري‌هاي مشتركي را با امريكا امضا كرد كه عمر اين بسته ١٥ سال معرفي شده است. تا پايان سال ٢٠١١رقم تعيين شده براي اين بسته ١٤٨ ميليون دلار بوده است.

كشور #نائورو نيز از قاعده دريافت كمك‌هاي امريكا مستثني نيست و واشنگتن يكي از كمك‌كنندگان به اين كشور در حوزه‌های متفاوت سلامت عمومي، بهداشت و نظامي چه به شكل مستقيم و چه با واسطه‌گری نهادهاي بين‌المللی است.
https://goo.gl/NFWLsP