چیست؟ ‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (۴).. تاثیرات تغییرات آب و هوایی کدامند؟

چیست؟ ‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (۴).. تاثیرات تغییرات آب و هوایی کدامند؟

https://gourl.page.link/P8RV

✅ #تغییر_اقلیم چیست؟ #تغییرات_آب‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (4)

تاثیرات تغییرات آب و هوایی کدامند؟
پیش‌بینی‌ها در خصوص تغییرات آب و هوایی در حال حاضر به وقوع می‌پیوندند. جذب کربن‌ دی اکسید مازاد اتمسفر توسط اقیانوس‌ها منجر به افزایش اسیدی شدن آب آنها می‌شود. امری که در نهایت تخریب صخره‌های مرجانی و حیات زیر آب را سبب می‌شود. مناطقی که زمانی پوشیده از برف بودند، امروزه بیشترین درجه‌های دما را در جهان نشان می‌دهند.

از سیل گرفته تا طوفان‌های گرمسیری، وقوع رخدادهای شدید آب و هوایی در حال افزایش است. مسائل اکولوژیکی بسیاری دیگری وجود دارند که اجماع همه آنها، خطری جدی برای انقراض گونه‌ها و تغییرات گسترده در چشم‌انداز جهانی به شمار می‌آیند. فشار بر آب و منابع غذایی اثرگذار است؛ به این دلیل که تغییرات اکوسیستم و آلودگی‌های جهانی در حال افزایش هستند.

درست مانند اکثر مشکلات اجتماعی اقتصادی، ثابت خواهد شد که تغییرات آب و هوایی بیشترین صدمه‌ را بر آنهایی می‌گذارد که کمترین قابلیت تطابق را داشته باشند. در این بین افراد فقیرترین بسیار آسیب پذیر هستند. اما با این حال هیچ کس از گزند تغییرات آب و هوایی در امان نخواهد بود و این موضوع تغییر اقلیم را به یک معضل جهانی تبدیل کرده است.

تاثیرات تغییر اقلیم تنها منحصر به وقایع طبیعی نیستند. هنگامی که مشکل تغییر آب و هوا را در نظر می‌گیرید، می‌بایست جهان را به صورت یک سیستم اکولوژیکی واحد ببینید. نباید با تقسیم بندی‌های سیاسی و یا مرزبندی‌های میان کشور‌ها به جنگ تغییر اقلیم رفت.

مشکل ذوب شدن یخ‌های قطب شمال از همان سرچشمه‌ای است که منجر به خشک‌ شدن آریزونا در ایالات متحده می‌شود. سیلی که در مالدیو می‌آید و یا طوفانی که در مرکز غرب آمریکا رخ می‌دهد، هر دو بخشی از یک سیستم هستند که نوسانات دمایی بریتانیا نیز از همان تبعیت می‌کند.

این نگاه نادرست است که پدیده‌هایی مانند سیل و خشکسالی به هم نامرتبط هستند و یا در نقطه مقابل یکدیگر قرار دارند، بلکه ریشه هر دو این پدیده‌ها مشکل یکسانی است؛ گرم‌تر شدن هوا.

هرچه دی اکسید کربن موجود در اتمسفر افزایش یابد، یخ‌های قطب شمال تشعشعات بیشتری جذب می‌کنند و با سرعت بیشتری ذوب می‌شوند. جایی که در گذشته سردترین نقطه سیاره به شمار می‌رفته، اکنون به طرز پایداری در حال گرم شدن است.

تنها ۳ درصد از منابع آب جهان را آب شیرین دربرمی‌گیرد. ۷۰ درصد نیز به صورت یخ زده است. با توجه به اینکه آب یخ زده که به سرعت در حال گرم شدن است و حجم آن رو به افزایش، یخ ذوب شده که اکنون به صورت آب درآمده است از قطب شمال و جنوب زمین راه اقیانوس‌ها را در پیش می‌گیرند. این پدیده منجر به بالا آمدن سطح آب دریا‌ها و وقوع سیل در مناطق ساحلی می‌شود.

بیابان‌زایی، علت پایه‌ای پدیده‌های گرسنگی و ناامنی غذایی و یکی محصولات مستقیم تغییر اقلیم است. هنگامی که سطح زمین تخریب و خشک شود، غیرقابل سکونت و ناتوان در تولید محصولات مفید می‌شود. این موصوع به ویژه در مناطقی که کشاورزی در کنار سایر صنایع اولیه، منبع اصلی درآمد محسوب می‌شود، منجر به تشدید فقر می‌شود. در ادامه در این مناطق با کاهش عرضه و افزایش تقاضا برای غذا و منابع، شاهدی به چالش کشیده شدن رشد تولید ملی در نتیجه بیابان زایی هستیم.

#تغییرات_اقلیم
#تغییرات_آب‌و‌هوایی
#ClimateChange
#climatechange
#ClimateAction
#ClimateChange_is_not_a_hoax
#ClimateChangeisReal