✔️ معمای چگونگی آب کارون به عراق و کویت در دستان زرگر پور

✔️ معمای چگونگی #فروش_محرمانه آب کارون به عراق و کویت در دستان زرگر پور

🔵🔵🔵 عضو کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان در گفتگو با هفته نامه نوسان:

بر طبق برخی شواهد انتقال آب کارون به عراق و کویت در قالب پروژه آبرسانی غدیر با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیا انجام می شود / برای رفع ابهامات ؛ وزارت نیرو نقشه مسیر مصوبه انتقال آب کارون به کویت در سال ۸۲ را منتشر کند

@sedayepayeab1

🔹یوسف‌فرهادی‌بابادی عضو کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان در گفتگو با هفته نامه #نوسان منتشره در استان اصفهان گفت:

مصوبات اجرای این طرح در مجلس وجود دارد حتی شرکت تامین کننده این لوله‌ها که شرکتی ژاپنی است هم مشخص شده است با این وجود آقای اردکانیان این موضوع را تکذیب کرده اند. ما هم به نظرات ایشان احترام می‌گذاریم اما از ایشان درخواست داریم همان‌طور که برای اجرا این پروژه مصوبات دولت وجود دارد برای عدم اجرا آن نیز باید مستندات قوی قانونی ارائه شود.

فرهادی بابادی ادامه می‌دهد: با توجه به برخی ابهامات و تناقض گویی هایی که اصالت ادعاهای مسئولان را زیر سوال می برد لازم است نقشه‌ خطوط انتقال اب و مطالعات این پروژه منتشر شود.

@sedayepayeab1

🔹این فعال محیط زیست در پاسخ به این سوال که این ابهامات چه چیزهایی هستند گفت : در حالی که مهندس میدانی معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو در اردیبهشت ۹۳ در گفتگو با ایسنا گفت این پروژه قرار بود از محلی که کارون وارد آب‌های شور دریا می‌شود منتقل شود. اما پس از بررسی مستندات در می یابیم از مجموع ۵۲۰ متر لوله گذاری که ۲۰۰ کیلومتر ان در کف خلیج فارس است مابقی یعنی ۳۲۰ کیلومتر آت از طریق خط لوله در خاک ایران است. حال سوال اینجاست که چگونه می توان باور کرد که انتقال آب ایران به کویت از خروجی اب کارون به دریا باشد اما ۳۲۰ کیلومتر در خاک ایران لوله گذاری بخواهد. سوال ما از وزیر نیرو این است که آیا می توان طرح غدیر را به عنوان قسمی از پروژه انتقال اب کارون به کویت و کشورهای عربی تعریف کرد؟ برای اینکه این شائبه ها بر طرف شود انتشار اسناد و نقشه ها می تواند بسیاری از ابهامات را برطرف کند.

@sedayepayeab1

🔹 این فعال محیط زیست ادامه داد : این پروژه در مجلس ششم با لابی گری مرعشی نماینده کرمان و مزروعی نماینده اصفهان در کمسیون تصویب شد اما به دلایلی که بر ما معلوم نیست مسکوت ماند و پس از آن در سال 84 اقای رسول زرگرپور معاون وقت وزارت نیرو در سفری که برای ایجاد تسهیل در اجرای این پروژه به کویت داشته اند همه چیز مکتوم و پوشیده مانده است. این سفر تا جایی پر ابهام هست که در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس به صراحت اعلام می کند که سوابقی از نتایج و گفتگوهای دیدار آقای زرگر پور با مقامات کویتی در دسترس نیست و از ان تاریخ به بعد ان زمان به بعد کلیه مدارک و مستند گویا به صورت محرمانه دنبال می شود. عضو کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان افزود: انتشار گزارشی از قول مساعدت ایران برای انتقال آب کارون به بصره در شبکه های تلویزیونی عراقی باعث شد که مجددا پرونده انتقال آب ایران به کویت گشوده شود لذا امیدواریم با ارائه مستندات قوی قانونی این نگرانی ها مرتفع شود . علی ایحال با توجه به حضور اقای زرگر پور در این معادله پر ابهام امیدواریم این چهره پر رمز و راز پروژه های آبی کشور از جعبه سیاه پروژه انتقال اب ایران به کویت با شکستن سکوت خود رمز گشایی کند.

@sedayepayeab1

https://www.instagram.com/p/BkvcUN8g94c/