چیست؟ ‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (۵)

چیست؟ ‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (۵)

https://gourl.page.link/Y3zw

✅ #تغییر_اقلیم چیست؟ #تغییرات_آب‌وهوایی و تاثیر عجیب آن بر زندگی انسان (5)

چه اقدامات برای مقابله با تغییر اقلیم صورت گرفته است؟
امروزه تاثیرات تغییر اقلیم به نقطه‌ای رسیده است که دیگر هشدارها از اثبات وجود آن فراتر رفته و خط مشی‌ها و سیاست‌ها در راستای کاهش اثرات آن تعیین می‌شوند. در میان مردم و نیز در بودجه پنجم کربن بریتانیا گام‌های روبه جلوی سیاست‌های سبزتر وجود داشته است. بودجه پنجم کربن برنامه‌ای برای کاهش تولید کربن در صنعت بریتانیا است.

اقدام در برابر تغییر اقلیم به نقطه کانونی و هسته این نسل تبدیل شده است: راهپیمایی در طول خیابان‌های شهری، خلاقیت در بازیافت و پیشنهاد‌های حرکت به سوی منابع جدید و پاک‌تر انرژی از جمله مواردی است که در اذهان عمومی وجود دارد.

انتخاب میان ارزش‌های مالی و محیط زیستی به اصلی‌ترین نگرانی در بحث تغییر اقلیم بدل شده است. پرسش اینجاست که چگونه اقتصادی را که در قرن بیستم بر سوخت‌های فسیلی و مصرف بدون محدودیت منابع متکی بوده را پایدار نگه داریم و در عین حال آسیبی به محیط زیست وارد نکنیم؟ با این حال تحقیقات نشان می‌دهند که نیازی نیست این مسئله (آنچنان که هست) تفرقه افکنانه باشد.

یک مطالعه که توسط مدرسه اقتصاد لندن (London School of Economics) در ماه می ۲۰۱۶ انجام شد ، نشان داد که سیاست‌ها دولت برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی در بریتانیا دارای تاثیرات منفی کم و یا فاقد تاثیر بر روی رقابت‌های اقتصادی بوده است. در بریتانیا یا سایر کشور‌های اروپایی با مقررات یکسان مربوط به انرژی، هیچگونه ضرری در رقابت برای صادرات وجود نداشته است.

این گزارش حاکی از آن است که تنها تاثیر اقتصادی منفی، خسارتی حدود ۲ درصدی بر صنایعی مانند استخراج زغال سنگ و پالایش نفت بوده است. به علاوه این پیامد‌های منفی را نیز می‌توان با اقداماتی محدود و یا حتی جبران کرد.

در کشور‌های چین و هند، فشار‌های برای سرمایه‌گذاری بر انرژی‌های تجدیدپذیر منجر به خلق فرصت‌های اقتصادی قابل توجه‌ای شده است. در سال ۲۰۱۶، تولید انرژی خورشیدی در کشور چین بیش از ۲ برابر شد.

بنابر اعلام اداره ملی انرژی ایالات متحده (NEA) در پایان سال جاری (۲۰۱۸) ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در کشور چین به ۷۷.۴۲ گیگاوات می‌رسد. یعنی در طول یک سال ۳۴.۵۴ گیگاوات افزایش خواهد یافت. به همین ترتیب، سرمایه گذاری هندوستان بر انرژی خورشیدی، اقتصاد کشور را از وابستگی به سوخت‌های فسیلی بازمی‌دارد.

به دلیل محدودیت‌های زمانی تغییر اقلیم، گام‌های رو به جلوی سیاست‌های کاهشی موثر، نیازمند تمرکز بر استفاده از تکنولوژی‌ها و تغییر خط مشی‌ها برای تطابق با این معضل است. این مهم می‌تواند شامل سرمایه گذاری بر انرژی‌های تجدید پپذیر، گیاهان نمک زدا، شیوه‌های نوین کشاورزی و بهبود همکاری‌ها با کشور‌هایی که برای دستیابی به اهداف مقرر شده آب و هوایی کار می‌کنند.

#تغییرات_اقلیم
#تغییرات_آب‌و‌هوایی
#ClimateChange
#climatechange
#ClimateAction
#ClimateChange_is_not_a_hoax
#ClimateChangeisReal