#فراخوان✍🏻 فراخوان مقاله همایش سالانه انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد با عنوان «نقش سازمان بین

#فراخوان

✍🏻 فراخوان مقاله همایش سالانه انجمن ایرانی مطالعات سازمان ملل متحد با عنوان «نقش سازمان بین المللی کار در تحقق اهداف منشور ملل متحد»


درست صد سال پیش که آتش جنگ خانمانسوز جهانی اول به سردی می گرایید، شعله خواسته های کارگران در کشورهای درگیر جنگ برای تضمین حقوق خود در جهان پس از جنگ، فروزان تر می شد. پیروزی نیروهای بلشویک در روسیه در گرماگرم این جنگ که آرمانهای کمونیسم را در جهان بلندآوازه کرد، بیش از گذشته الهام بخش جنبش های کارگری شد. در گفتگوهای صلح که پیرنگ نظامی نوین ریخته می شد، صلح اجتماعی و حمایت بین المللی از خواسته های کارگران با صلح بین المللی و میان دولتها به هم گره خوردند. این چنین شد که در بخش سیزدهم پیمان صلح 1919، پایه سازمانی گذاشته شد تا بتواند ازعهده پاسخگویی به این خواسته های به حق برآید: سازمان بین المللی کار. سازمانی بین المللی که بر خلاف رسوم جاافتاده تا آن زمان، در کنار نمایندگان دولتها، نمایندگان کارگران وکافرمایان نیز باید فرصت حضور و شرکت در پیشبرد هدف های سازمان را می یافتند.
از آن زمان تا کنون، یک صد سال گذشته است. هم جهان دگرگونی های بسیار دیده است و هم سازمان فراز و نشیب ها از سر گذرانده است. اما هنوز بسیاری از دولتها با مسائل مهم اجتماعی و کارگری دست به گریبان هستند و سازمان بین المللی کار همچنان نهاد معتبری است برای گفت و شنودهای بین المللی در این زمینه و تلاش جمعی و سازمان یافته برای برطرف کردن نابرابری ها در سطح جهان و زدودن موانع دستیابی به زیست انسانی و شرافتمندانه برای همه کارگران.
انجمن ایرانی مطالعات ملل متحد در نظر دارد امسال همایش سالانه خود را همزمان با یکصدمین سال پایه گذاری سازمان بین المللی کار برگزار کند تا زمینه بررسی جنبه های گوناگون فعالیت و عملکرد این کارگزاری تخصصی بسیار مهم سازمان ملل متحد، برای جامعه علمی و دانشگاهی و اجرایی کشور فراهم شود. جای دریغ است که این همایش در نخستین سال پس از درگذشت اندوهبار استاد نامدار حقوق کار و حقوق بین المللی کار، زنده یاد دکتر سید عزت الله عراقی بر پا می شود. انجمن افتخار دارد که همایش امسال با گرامی داشت یاد و آثار علمی استاد عراقی برگزار می شود. چه اینکه استاد عراقی، سهمی بی جایگزین و اساسی در شناساندن سازمان بین المللی کار و دستاوردهای آن در زمینه حقوق بین المللی کار داشته اند.
بدین منظور ازصاحب نظران و پژوهشگران علاقه مند به شرکت در این همایش، می خواهیم چکیده مقاله خود را تا 1 مهر 1397 چکیده مقاله را در موضوع های زیر به نشانی [email protected] بفرستند.

1️⃣ هدف ها ویژگی های سازمان بین المللی کار
- ارزشها، آرمان ها و پیدایش سازمان
- سازمان و اندیشه عدالت اجتماعی
- ساختار و ترکیب نوآورانه و آثار آن

2️⃣ عرصه های فعالیت سازمان بین المللی کار
- عملکرد سازمان در زمینه هنجارسازی در سطح جهانی
- کارآیی، نظارت و پایش اجرای قواعد بین المللی کار
- نوآوری های سازمان در پهنه فعالیت های میدانی و اقدامات مشارکتی
- تلاش سازمان برای بهبود وضع کارگران در گروه ها و شغلهای خاص
- آزادی های سندیکایی و تأمین اجتماعی

3️⃣ رویکردهای سازمان با توجه به تحولات و نیازهای جهان معاصر
- رهیافت های نوین سازمان: اصول و حقوق بنیادین کار؛ کار شایسته و مولّد
- تجارت جهانی، آزادسازی اقتصادی و قواعد بین المللی کار
- آینده «کار» از دیدگاه سازمان بین المللی کار
- سازمان و توسعه پایدار: اقتصاد سبز و شغلهای پاک
- مهمترین چالش ها و فوری ترین نیازهای کنونی سازمان

4️⃣ ایران و سازمان بین المللی کار

5️⃣ نقد و بررسی آثار علمی استاد عراقی در زمینه حقوق بین المللی کار
برگزارکنندگان همایش از شما دانش پژوه گرامی،دعوت به عمل می آورند تا با ارائه مقاله در یکی از محورها و با توجه،و نه محدود به نمونه های پدیدارها،مفاهیم و طرز رفتار های اشاره شده بر غنای این همایش بیافزایید.مقالات ارسالی می باید از کیفیت علمی –پژوهشی برخوردار باشند.(همایش با ثبت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از مجوز علمی برخوردار خواهد بود.) با عنايت به آغاز انتشار فصلنامه انگليسي زبان انجمن با عنوان
" Iranian Review of UN studies"
با درجه علمي پژوهشي ، با مجوز وزارت علوم ،تحقيقات وفناوري، مقالات ارزشمند ارائه شده كه انعكاسي از نگاه ايراني و يا مرتبط به موضوعات ايران باشند، پس از داوري مجدد متن انگليسي،امكان چاپ در نشریه را خواهند داشت.

📆 تقویم همایش:
مهلت ارسال خلاصۀ مقاله تا ۱ مهرماه ۱۳۹7
اعلام نتیجه ی بررسی خلاصه ها: 15 مهرماه ۱۳۹7
ارسال اصل مقاله هایی که خلاصۀ آنها پذیرفته شده است:15 آبان ماه ۱۳۹7
تاریخ برگزاری همایش: نیمه دوم سال1397