✔️ جنبش اعتراضی مخالف در سایه اتهام یهودی‌ستیزی

✔️ جنبش اعتراضی #زنان مخالف #ترامپ در سایه اتهام یهودی‌ستیزی

هزاران زن در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ در آمریکا تظاهرات کردند. تظاهرات آنها در مقایسه با سال‌های گذشته پرشمار نبود. برخی از رهبران جنش اعتراضی زنان به یهودی‌ستیزی متهم شدند.

صدها هزار زن در آمریکا مخالف سیاست‌های دونالد #ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور هستند. جنبش اعتراضی آنها که سال ۲۰۱۷ پس از مراسم سوگند دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا با تظاهراتی گسترده در ده‌ها شهر آمریکا آغاز شد‌، بزرگترین جنبش اعتراضی این کشور خوانده می‌شود.

رهبران این جنبش اعتراضی امسال هم از زنان مخالف سیاست‌های دونالد ترامپ دعوت کردند تا در گردهم‌آیی آنها شرکت کنند. گردهم‌آیی آنها شنبه ۲۹ دی (۱۹ ژانویه) در شهرهای بسیاری از جمله نیویورک و لس‌آنجلس برگزار شد و هزاران زن با شرکت در آن بار دیگر به سیاست‌های دونالد ترامپ اعتراض کردند.

برگزارکنندگان این گردهم‌آیی می‌گویند یکی از اهداف آنها بسیج کردن زنان برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ میلادی است.

شمار شرکت‌کنندگان در سومین تظاهرات زنان علیه ترامپ اما به مراتب کمتر از شمار آنها در دو سال گذشته بود. سال ۲۰۱۷ میلادی تنها در واشنگتن ۵۰۰ هزار نفر در گردهم‌آیی زنان شرکت کرده بودند.

یک دلیل کاهش استقبال زنان از گردهم‌آیی سال ۲۰۱۹ میلادی اتهام‌هایی است که علیه شماری از چهره‌‌های برجسته جنبش اعتراضی زنان مطرح شده است. .

رهبران این جنبش اغلب رنگین‌پوست هستند. لیندا سارسور یکی از آنها، مسلمان محجبه‌ای است که از "جنبش تحریم #اسرائیل" حمایت می‌کند. این جنبش خواستار قطع روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با اسرائیل، عدم سرمایه‌گذاری در این کشور و تحریم کالای اسرائیلی است.

تامیکا مالوری، رهبر دیگر این جنبش که آفریقایی‌تبار است رابطه نزدیکی با لویی فراکان، سخنگوی سیاسی جامعه آفریقایی‌تبارهای آمریکا دارد که یهودی‌ستیز است. فراکان رهبر جنبش "ملت اسلام" است که سال گذشته در یک گردهم‌آیی گفته بود: «یهودیان قدرتمند دشمنان من هستند.»

تامیکا مالوری می‌گوید یهودی‌ستیز نیست، اما نمی‌خواهد از فراکان فاصله گیرد.

🔗 https://www.instagram.com/p/Bs03mZ5lpfy/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=our51z0eb9gk