🖊شرابی قدیمی در جامی جدید!

🖊شرابی قدیمی در جامی جدید!

🖊شرابی قدیمی در جامی جدید!
شیوع یک کلاهبرداری پانزی با دام وسوسه انگیز استخراج بیت کوین


‼️اگر حوصله خواندن این متن را ندارید هیچ مشکلی نیست. خلاصه داستان این است: «تمام پیام‏ها و پیشنهادهای نصب نرم افزار یا ورود به سایت‏های مختلف با هدف استخراج #بیتکوین در کامپیوتر شخصی یا گوشی همراهتان را نادیده بگیرید. این یک کلاهبرداری است.»
@kamieqtesad

❗️ادامه مطلب برای کسانی است که به جزئیات موضوع علاقه دارند. مطالب تا حدی که به اصل مطلب لطمه وارد نشود ساده سازی شده است.

⏹اخیرا پیام هایی با این مضمون که با نصب یک افزونه روی مرورگر کروم یا نصب یک مرورگر خاص یا ورود به یک سایت مشخص و باز نگه داشتن صفحه مربوطه، می توانید بدون صرف هیچ هزینه ای! به جمع استخراج کنندگان بیتکوین بپیوندید و درآمد دلاری داشته باشید بسیار زیاد شده است.

تبلیغ کنندگان (که خودشان فریب خورده این سیستم هرمی هستند) با این توجیه که امروز با افزایش قیمت دلار در ایران این کار اقتصادی شده است و شما با معرفی افراد دیگری در زیر شاخه خود (شبیه سیستم های هرمی سابق) می توانید سرعت درآمدزایی تان را افزایش دهید سعی در توجیه افراد برای ورود به سیستم را دارند. معروفترین روش هم نصب مروگر مخصوص از سایت https://cryptobrowser.site/en است. با اینکه برای افرادی که کمی با موضوعات #رمزارز ها آشنا باشند کلاهبرداری این شبکه ها بدیهی است، برای افراد کمتر آشنا، بیان مقدماتی ضروری است.

1️⃣وقتی می خواهید یک عملیات کارت به کارت انجام دهید، درخواست شما برای پردازش به شبکه تبادل اطلاعات بین بانکی (شتاب) ارسال می‏شود. در آنجا درخواست شما پردازش و در صورت معتبر بودن، تایید و انجام می‏شود. شبکه شتاب بابت این سرویس از شما کامزدی دریافت می‏کند. مشابه همین اتفاق در زمان تبادلات رمزارزها در شبکه‏هایی نظیر بیت‏کوین رخ می‏دهد. تنها تفاوت اینجاست که به دلیل غیرمتمرکز بودن شبکه، هر بار یکی از سرورهای داوطلب، انتخاب و بررسی اعتبار تراکنش‏ها را انجام می دهد. برای انتخاب این سرور در شبکه بیتکوین، مسابقه ای برگزار می شود. مسابقه، پیدا کردن یک عدد تصادفی است که در یک رابطه ریاضیاتی پیچیده خاص صدق کند. بنابراین هر چه سرعت پردازش یک سرور بیشتر باشد و در هر ثانیه تعداد بیشتری عدد تصادفی برای پیدا کردن جواب تست کند، شانس پیدا کردن جواب بیشتر خواهد بود. در حال حاضر به سرور برنده علاوه بر کارمزدهای تراکنش‏ها، 12.5 بیتکوین پاداش داده می شود. به دلیل اینکه با این کار 12.5 بیتکوین به کل بیتکوین های شبکه اضافه می شود اصطلاحا به این کار «استخراج» می گویند.

2️⃣قانون شبکه بیتکوین این است که مسئله باید اینقدر سخت باشد که پیدا کردن جواب حدود ده دقیقه طول بکشد. بنابراین با افزایش قدرت پردازشی سرورها، مسئله هم به صورت اتوماتیک سخت تر می شود و اصطلاحا گفته می شود سختی شبکه بالاتر رفته است. در ابتدا، اوایل سال 2009، عملیات استخراج (حل مسئله و بررسی و تایید تراکنش ها) با CPU کامپیوترهای شخصی انجام می شد. پس از مدتی و در اکتبر 2010 نسخه جدید نرم افزار بیت کوین اجازه استخراج با استفاده از پردازنده های کارت های شبکه (GPU) را فراهم کرد. به مرور با افزایش قیمت بیتکوین و جذابیت دریافت پاداش استخراج که در آن زمان 50 بیتکوین بود، کامپیوترهای بیشتری به شبکه اضافه شدند و رقابت سختتر شد. به دلیل اینکه عملیات پیدا کردن جواب معمای بیتکوین، فرایند تکراری ساده ای بود، تقریبا از اواسط سال 2012، مدارهای الکتریکی ویژه ای (ASIC) صرفا برای این کار طراحی شد که قدرت پردازششان به مراتب بالاتر از CPUها و GPUها بود. عملا با ورود این دستگاه‏ها، سختی شبکه به اندازه ای افزایش پیدا کرد که با توجه به هزینه های خرید تجهیزات و هزینه های برق و سیستم های تهویه هوا و ... استفاده از هر وسیله‏ای برای استخراج بیت کوین به جز دستگاه‏های ASIC مقرون به صرفه نبود.

ادامه در پست بعد⬇️