✅جلوتر بودن وکیل از موکل.. ✍🏻بهمن کشاورز

✅جلوتر بودن وکیل از موکل

✍🏻بهمن کشاورز
@Lawpress

🔹وقتی موکلی تلفنی یا حضوری جویای وضعیت پرونده‌اش می شود، وکیل باید آخرین اطلاعی را که از پرونده دارد با قید تاریخ به او بدهد. مثلاً : «پانزده روز پیش مراجعه کردم، پرونده در دفتر دادگاه در ردیفش بود و وقت نظارت داشت. وقت نظارتش روز... است. بعد از آن مراجعه ای نداشتم » یا « روز... مراجعه کردم. پرونده سر جایش نبود. گفتند در دادگاه و تحت تصمیم است. بعد از آن مراجعه‌ای نداشته‌ام. انشا الله فردا/ پس‌فردا/ روز..سر می‌زنم. شما می توانید عصر همین روز به من تلفن کنید...»

🔹وکیل هرگز نباید پرونده را رها کند. به بعضی از پرونده‌ها حتی باید هر روز سر زد زیرا رویدادهای شگفت‌انگیزی ممکن است روی دهد که شاید آگاهی به موقع وکیل از ضایعات بزرگ جلوگیری کند.

🔹بدترین و شرم‌آورترین حالت این است که خدای ناکرده وکیلی که مدت‌هاست از پرونده بی‌خبر است در پاسخ استعلام موکل مثلاً بگوید:‌ «دیروز سر زدم. هنوز تصمیمی گرفته نشده بود» و موکل بگوید: «من یک هفته پیش سر زدم حکم داده بودند. این هم فتوکپی رأی»! گمان می کنم برای این وکیل مرگ از تحمل این خفت گواراتر است. بنابراین وکیل همیشه باید چند قدم از موکلش جلوتر باشد.

🔹اگر وکیل به علتی مدتی است نتوانسته به پرونده سر بزند هیچ اشکالی ندارد که در پاسخ استعلام موکل بگوید: « آخرین بار ماه گذشته سر زدم تصمیمی نگرفته بودند. گرفتار بودم و نتوانستم دوباره خبر بگیرم. همین یکی دو روزه باز هم سر خواهم زد و نتیجه را به شما خواهم گفت.»

🔹واقعیت این است که قرار نیست وکیل جلوی دادگاه و دفتر آن خیمه بزند و اخبار لحظه‌ای داشته باشد! اما بی‌خبری محض و طولانی، به نحوی که موکل خبر پرونده را به وکیل بدهد، قابل قبول نیست./کتاب آداب وکالت در دادگستری


✅لينك عضويت در كانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page