✅ «گوش دادن» درمشاوره (ادامه).. 📝بهمن کشاورز

✅«گوش دادن» درمشاوره ( ادامه )

📝بهمن کشاورز
@Lawpress

🔹در مورد مرحله « گوش دادن » نتایج آتی از بررسی های آماری ( در غرب ) حاصل شده است :

♦️اولاً - هر چه برای مرحله اول وقت بیشتری صرف شود ، در مراحل بعدی حل مشکل موکّل مضطرب و پریشان حالی را که همواره نگران عدم درک وکیلش از خواسته و مسأله اوست ،تسهیل خواهد کرد.

♦️ثانیاً -هر چه برای مرحله اول وقت بیشتری صرف شود باعث صرفه جویی در وقت برای شنیدن مطالبی که موکل در ابتدا مطرح نکرده یا به طور ناقص مطرح کرده ، خواهد شد.

♦️ثالثاً -توجه کامل به موکّل و گفتارش در این مرحله و فرصت کافی برای سخن گفتن به او دادن ، به وكیل این امکان را می دهد که مجموعۀ کاملی از موکلین با خواسته های گوناگون و گفته های متنوع و اشارات غیر کلامی - که ما در زندگی عادی با آنها مواجه هستیم - داشته باشد.

♦️رابعاً -مجال صحبت به موکل دادن وکیل را در نظر او به فردی تبدیل می کند که بدون پاسخ دادن به پرسش های بی شمار می توان راز دل با او گفت و با وی ارتباط برقرار کرد.

♦️خامساً -این گونه ارتباط تسلط وکیل بر کار را کم نمی کند زیرا او در دفتر خود سر رشتۀ امور را در دست دارد و قادر است هر زمان که احساس کرد مطالب غیر مرتبط گفته می شود ،کلام موکّل را قطع کند.

♦️سادساً -نكته شگفت انگيز اينكه ثابت شده موكلين ندرتاً در مصاحبه سخنان غیر مرتبط می گویند بلكه واقعیت این است آنچه می گویند و نا مربوط به نظر می رسد در واقع ارتباط کامل با موضوع دارد اما وکلا در این مرحله ممكن است متوجه این ارتباط نشوند.


✅لینک عضویت در کانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page