✅شجاعت در وکالت (قسمت پایانی).. ✍️بهمن کشاورز. سوگند یاد کرده‌ایم که:

✅شجاعت در وکالت(قسمت پایانی)

✍️بهمن کشاورز
@Lawpress

🔹ما سوگند یاد کرده ایم که :

« . . . همیشه نظامات و قوانین را محترم بشماریم و جز عدالت و احقاق حق منظوری نداشته باشیم . . . و از اعمال نظرات سیاسی و خصوصی و کینه توزی و انتقام جویی احتراز نماییم . . . »

🔹همچنین ما مکلف هستیم که کارهای معاضدت قضایی را که از طرف کانون و دفاع از متهمین را که از طرف دادگاهها در حدود قانون و نظامات به ما ارجاع می شود، به خوبی و با علاقمندی انجام دهیم (بند2 ماده 78 آیین نامه لایحه استقلال). همچنین اگر مرتکب خیانتی نسبت به موکل خود شویم مجازات ما محرومیت دایمی از شغل وکالت خواهد بود (قسمت اخیر بند3 ماده 82 آیین نامه لایحه استقلال کانون ناظر به بند 6 ماده 76 همین آئین نامه )

🔹پس باید به خاطر داشته باشیم که وقتی وکالت کسی را به طور تعیینی پذیرفتیم یا به عنوان وکیل تسخیری فردی برگزیده شدیم، باید آنچه را در حد توان داریم- بدون توجه به ملاحظات مختلف – در دفاع از موکل انجام دهیم.

🔹و اگر از غوغای عوام یا طعنت خواص در بیم و هراسیم باید از آغاز از پذیرش وکالت خودداری کنیم و حتی در مورد وکالت های تسخیری هم با تشریح و ایضاح ضعف و ترس خود برای دادگاه موجبات معافیت خود را از تقبل دفاع فراهم آوریم.

🔹پذیرفتن دفاع و بد دفاع کردن و یا دفاع نکردن و یا -خدای ناکرده- در موضع دادستان قرار گرفتن و حمله به موکل از بیم تماشاچیان و شکات هم تخلف انتظامی است و هم باعث وهن وکیل و وکالت می شود.
🔹در روزگار ما وضع وکیل و وکالت چنان است که این لطمات و صدمات می تواند جبران ناپذیر باشد .

🔹🔹کتاب وکیل دادگستری و اخلاق حرفه ای


✅لينك عضويت در كانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page