‍ ‍ 👈ایران عزیز و گره هایی که کور شد، تا بحران شود! 👉

‍ ‍ 👈ایران عزیز و گره هایی که کور شد، تا بحران شود!👉

آلوده ترین #چله ایرانی
#یلدا

برای بحران #سوء_مدیریت در ایران چه کنیم؟
نابودی #مدیریت و مدیریت #بحران
#آلودگی_هوا
#زلزله
#ایران
@LoversofIRAN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

#اختصاصی_کانال

⬅️ در نگاره/عکس پایانی، یک "داده نما" از پیش بینی "ری کرزوایل" آینده پژوه و از مدیران شرکت #گوگل درباره آینده فناوری و دگرگونی های شگرف زندگی انسان می بینید.
۱۰ سال آینده، ربات ها و هوش مصنوعی چنان به زندگی انسان وارد می شوند که شاید اکنون نتوانیم ابعاد آن را بدرستی بفهمیم.

دیروز، چشم اندازهای جای جای #تهران، نشاندهنده ی روز مرگ و خفگی بود!
صبحی خاکستری وظهری به رنگ قهوه تلخ قجری!
۲۹ آذر۱۳۹۶، آلوده ترین روز پاییزی تاریخ تهران بود، به گفته هواشناسی!
دیشب هم پس از زلزله تهران_کرج و پناه بردن مردم به ماشین ها و خیابانها، شاخص آلودگی هوا بالاتر رفت!

در کلانشهرهای #تهران، #تبریز، #اصفهان، #اهواز و... که میلیاردها تومن از ثروت #ملی این کشور در گردش است(چنانکه تنها در تهران، تقریبا به اندازه "یک پنجم" ایران، جمعیت انسانی انباشت شده است)، آیا یک برنامه فراگیر ملی و دانش مدار برای حل مشکل آلودگی مرگبار هوای کلانشهرها که در کشورهایی مانند ژاپن سالهاست کنترل شده، کاری نشدنی است که #عیسی_کلانتری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان #محیط_زیست می گوید "برای مشکل هوای تهران فقط دعا کنید باران بیاید" ؟!

اگر به پیش بینی های "ری کرزوایل" درباره آینده زندگی انسان دقت کنیم می بینیم که تا ۱۵سال آینده با گسترش سرسام آور دسترسی شهروندان بیشتر کشورها به ابزارهایی که امکان تاثیرگذاری هرچه بیشتر #مردم را بر سرنوشت خود فراهم می سازد، مفهوم و ساختار #دولت ها و #مدیریت_دولتی بسیار دگرگون می شود چنانکه اصل "چابک سازی" که امروز اشاره به کوچک سازی سازمانها دارد، درباره دولتها در سراسر جهان حتما در ۱۰_۲۰ سال آینده رخ خواهد داد (دیر و زودش بستگی به بستر و زیرساختهای مورد نیاز دارد که البته در کشور ما این زیرساختها شرایط تقریبا قابل قبولی دارد از جمله، دسترسی سراسری به اینترنت با سرعت مناسب، شمار بالای جوانان، افراد باسواد عادی، دانشگاهیان عام، دانش آموختگان خاص رشته های فناوری ارتباطات و اطلاعات).

اکنون پس از همه اینها، می خواهم توجه شما را ببرم سوی یکی از راه های مهم حل مشکلات فراوان مدیریت دولتی در ایران که بهترین واژه و معنا برای آن "بحران سوء مدیریت" است.
با توجه به پیشرفت سرسام آور فناوری های نوین و جابجا شدن مرزهای دانش و نیز تئوری های نو در علم مدیریت که جهان جدید را بسوی جابجایی اختیارات و اداره امور، از دولتها به دست #ملت ها پیش می برد، بهترین فرصت و بزنگاه تاریخی ست که مردم جوامع و ملتها با تشکیل و بناکردن نهادهای مردمی اما ساختارمند و تخصصی در زمینه اداره امور شهری و روستایی خود، آماده رفتن به عصر پسامدرنیسم شوند که هیچ گریزی از گام نهادن در آن نخواهد بود.

اگر جوامع و ملتها، پس از آنکه چند دهه تمرین دموکراسی و مشارکت در ساخت تلویحی بدنه قدرت دولتی را داشته اند، اکنون و پیش از رسیدن به ۲۰۲۰ خود را مسلح به "سازمان یافتگی"و "ساختارمند شدن" و تمرین "کار سازمانی" (که گامی فراتر از کار گروهی است) نکنند، بی شک در این بزنگاه پرچالش پیش رو، مقهور دست دولتهایی خواهند شد که ابزار تکنولوژی و فناوری را از انواع سخت تا نرم آن، برای کنترل هرچه بیشتر ملتها به کار خواهند برد و با کمک رباتها، جهانی خواهندساخت که ابعاد کنش و واکنش در آن، امروز برای ما فهمیدنی نیست.

پس بیایید برای فردای بهتر ایران عزیزمان و پایان دادن به اوضاع نابسامان "سوء مدیریت" در ایران، پس از حدود ۴دهه تمرین و مشق دموکراسی در کنارهم که کمترین سودش تکرار معنای #همبستگی و #اتحاد در یک سرزمین با امید به صندوقهای رای و #انتخابات بود، خود را برای رفتن به دنیای متفاوت از آنچه تاکنون تجربه کرده ایم آماده کنیم با تمرین و تکرار دو فاز زیر:
■ #پرسشگری_همگانی از نهادهای دولتی. بسرعت فضای مطالبه گری که حق قانونی همه ما در برابر رای هایی ست که به صندوقها ریخته ایم را در کشور ایجادکنیم و از پتانسیلهای قانونی برای اصلاح کشور با نیروی مردم استفاده کنیم.
■ بناکردن سازمانهای #مردم_نهاد یا NGO، "ساختارمند شدن" و تقسیم کار و خویشکاری/وظیفه و انتخاب "مدیریت برتر" برای هر ساختار، چون مدیران توانمند آینده از دل همین برهم کنش های سرشتین/طبیعی جامعه پدید خواهندآمد.

ایران ما برای ماندن نیاز به دگرگونی جدی مدیریتی و قدرت دادن به مدیران شایسته( آشنا به دانش روز مدیریت، با استعداد و باتجربه در هر زمینه کاری) دارد. مدیرانی که کودکی شان دهه ۵۰و ۶۰ بود و امروز در سن مناسب جایگزینی اند.

@LoversofIRAN