⁣⁣⁣اپلیکیشن پیام‌رسان ایتا که این روزها با پوشش گسترده رسانه‌ای بعنوان جایگزین ایرانی تلگرام معرفی می‌شود، در ابتدا با رزرو کردن ی

⁣⁣⁣اپلیکیشن پیام‌رسان ایتا که این روزها با پوشش گسترده رسانه‌ای بعنوان جایگزین ایرانی تلگرام معرفی می‌شود، در ابتدا با رزرو کردن یوزرنیم کانال‌های دارای کد شامد و نیز کانال‌های پرمخاطب از قبل، ارایه یوزرنیم رزرو شده به مدیران کانال‌ها را به درج تبلیغ اپلیکیشن ایتا رو توی کانال تلگرامی بصورت پست دایمی مشروط کرده بود که در تصویر (پست بعدی) این موضوع را می‌بینید.

اما نکته جالب دیگر اینکه با رفتن به آدرس
⁣web.archive.org/web/20180104140645/http://eitaa.com
می‌توانید به آرشیو سایت پیام‌رسان ایتا در تاریخ 2018.1.4 دسترسی داشته باشید که با مشاهده سورس صفحه (در لپ تاپ با کلیک راست روی صفحه گزینه view source را بزنید) شاهد استفاده مکرر از کلمه ویسپی در سورس هستیم! (تصاویر در پست بعدی)

در مورد ایرانی بودن اپلیکیشن ویسپی هم قبلا اطلاع رسانی شده بود که به دلایل نامعلموم با تبلیغ در شبکه‌های ماهواره‌ای و ریدیو جوان و ... سعی داشت به‌عنوان یک پیام‌رسان خارجی به جذب کاربر بپردازد.

ارتباط بین اپلیکیشن ویسپی و ایتا و استفاده از کلمه wispi در سورس سایت ایتا جای سوال هست.

متاسفانه تکرار این اشتباهات، باعث از بین رفتن اطمینان مردم به پیام‌رسان‌های ایرانی شده که دود آن در چشم کل صنعت آی‌تی داخلی رفته است. اما همچنان مصر به تکرار همین رویه هستند.

@MiladNouriChannel