________________________. 🔜🔴 💯

________________________
🔜🔴 @Modiran2015 💯
💰💰 نکاتي درباره مديريت پول جهت ثروتمند شدن


آدم هاي پولدار ميانگين هوشي بالاتري نسبت به ساير افراد ندارند، اما انتخاب هاي آنها در مورد نحوه خرج کردن پول و صرف زمان با بقيه افراد فرق مي کند. بر اساس نوشته هاي دکتر توماس استنلي در کتاب "ذهن ميليونر"، 5 "عامل موفقيت" وجود دارد که 80% از سرمايه داران بزرگ دنيا با آن مواف هستند و جزء اصلي ترين عوامل رسيدن به موفقيت به شمار مي روند. دو نمونه از اين عوامل به شرح زير مي باشند:

1- انضباط – کنترل فردي

2- سخت کوشي – بيش از سايرين

خوب به هر حال هيچ يک از اين دو مورد کارهاي جالبي به نظر نمي رسند و با برنامه هاي تبليغاتي که شعار "با شرکت در مسابقه ما يک ميليون دلار مي بريد" همخواني ندارند؛ اما به راستي تا کنون به اين مطلب فکر کرده ايد که چگونه مي توانيد پولدار شويد؟ البته منظور من پولدار شدن هاي يک شبه نيست بلکه پولدار شدن از طريق برنامه ريزي مي باشد. به خواندن ادامه دهيد تا ببينيد از همين امروز چه کارهايي ميتوانيد انجام دهيد تا فردا پولدارتر شويد.

درس اول: داستان پولي خود را بازنويسي کنيد

همه ما براي خود داستاني در مورد پول هايمان داريم که من به آن "نقشه پولها" ميگويم. اين درست همان راهي است که شما در ذهن براي خود خلق کرده و به صورت ناخودآگاه در زندگي آنرا دنبال مي کنيد. اين نوع طرز تفکر مي تواند شما را به پول نزديک تر کرده و يا از آن دورتر کند. براي بيشتر ما که هميشه در طول زندگي خود عباراتي نظير: "ما قدرت خريد آنرا نداريم" ، "من که پول چاپ نمي کنم" ، "هيچ کسي نيست که هم پولدار باشد و هم خوشحال" را از زبان اطرافيانمان مي شنويم، به اين نتيجه مي رسيم که پس انداز پول کار دشواري است؛ اما نبايد با اين طرز تفکر غلط براي خود محدوديت ايجاد کنيد و ميزان سپرده حسابتان هميشه زير صفر باشد. بايد نوعي بازبيني مجدد بر روي دخل و خرج خود داشته باشيد. بايد تمام تصورات غلط را در ذهن خود دور بريزيد و خودتان را از نظر اقتصادي مستقل کنيد.

نحوه تفکر خود بر روي پول و افراد پولدار را تغيير دهيد. دکتر "هارو اکر" نويسنده کتاب: "اسرار ذهن ميليونر" معتقد است که بايد به برخي چيزها اعتراف کنيد.

حالا چرا اعتراف و نه اثبات؟

بر اساس فرهنگ لغت اعتراف يعني: "پذيرفتن يک بيانيه و يا موقعيت با ميل و رغبت باطني"

بنابراين اگر در زندگي خود به دنبال موفقيت هستيد، بايد داستان پول هاي خود را بازبيني کرده و آن را از نو بازنويسي نماييد. شايد در نگاه اول اين امر قدري دشوار به نظر برسد، ولي آيا مي خواهيد قدري کارهاي دشوار انجام دهيد و پولدار باشيد و يا نه ترجيح مي دهيد راحت طلب و بي پول باشيد؟

درس دوم: هوس پول خرج کردن را محدود کنيد

بر اساس آمارهاي بدست آمده، هر دانشجو در حدود دو ميليون ريال به صندوق هاي قرض الحسنه بدهکار است و اين رقم پس از فارغ التحصيلي به 5 ميليون ريال نيز ميرسد. از آنجايي که سود وام ها اغلب زياد مي باشد هر چقدر بيشتر در پس دادن آنها تعلل کنيد، مجبور به پرداخت هزينه هاي بيشتري خواهيد شد.

بهتر است تا آنجايي که مي توانيد بر روي باز پرداخت وام هاي خود تمرکز کنيد و سعي کنيد ميزان سپرده کلي خود را تا آنجايي که مي توانيد افزايش دهيد.

با اين کار اعتبار خود را در بانک ها افزايش مي دهيد. اعتبار هم ربطي به ميزان پول نقدي که در حساب خود خوابانده ايد ندارد، به طور معمول، کمترين ميزان پرداخت شما در هر ماه مي تواند 4% از کل بدهيتان را در بر بگيرد. اگر قرار باشد 5 ميليون تومان را در 18 نوبت پرداخت کنيد، مي توان گفت که تقريباً با ماهي دويست هزار تومان به راحتي مي توانيد اين کار را انجا دهيد. شايد مدت زمان بسيار زياد براي انجام دادن اين کار احتياج باشد، اما پس از اينکه حساب خود را تصفيه کرديد، اعتبار بالايي نيز از آنتان خواهد شد و به هر حال ميزان بازپرداخت هم زياد نبوده و اصلاً متوجه هم نخواهيد شد.


درس سوم: پس انداز کردن هر يک تومان

درس اول و دوم به راحتي به شما کمک مي کنند که درس سوم را بتوانيد به درستي انجام دهيد. طبق ارزش هاي پولي و مالي مي توان اظهار داشت که هر هزار توماني که امروز پس انداز کنيد، در آينده مي تواند ارزش بسي بالاتري داشته باشد. اگر شما تصميم جدي در پس انداز کردن پول هايتان گرفته ايد، بايد ب خاطر داشته باشيد که اين شما هستيد که بايد به آنها بگوييد که کجا بروند نه اينکه تعجب کنيد که آنها خودشان کجا مي روند! و اگر هم در حال حاضر برنامه اي براي سرمايه گذاري پول هايتان نداريد، بهتر است فعلاً يک حساب پس انداز موقتي باز کنيد.