…. 🔴 بی بی سی کافی بود، مریلند اسراف است!.. ✍ مصطفی زرقونی

#تحلیل_یک_عدالتخواه



🔴 بی بی سی کافی بود، مریلند اسراف است!

✍ مصطفی زرقونی

خبرگزاری فارس امروز به نظرسنجی دانشگاه ظاهرا آمریکایی و در باطن انگلیسی مریلند برای رد اعتراضات مردمی استناد کرده تا مشکلات موجود را نبیند.
فارس پیش از این هم نظرسنجی دیگری از این دانشگاه منتشر کرد که بر اساس آن سردار سلیمانی محبوب ترین چهره ایران معرفی شده بود!

نیویورک پایگاه سنتی دموکرات هاست و دموکرات ها ذات شان انگلیسی است و خَلقاً وخُلقاً و مَنطِقاً ، هم ارتباط شان با لندن بیشتر است و هم رفتارشان هماهنگ تر.
دموکرات ها نام شان آمریکایی ، اما سیاست های شان انگلیسی است.

اگر از نیویورک که سند شش دانگ آن به نام ننه ملکه انگلیسی خورده بگذریم، نام دیگری که با دموکرات ها و انگلیسی ها پیوند خورده مریلند است.

مریلند نامش یادآور توافقی است که در دوره وزارت کمال خرازی وزیر خارجه دولت اصلاحات، بین فلسطینیان و اسراییلی ها منعقد شد.

در مریلند آشِ توافق عرفات و نتانیاهو بار گذاشته شد تا بر اساس آن دستگیری، شکنجه و سرکوبِ اعتراضات فلسطینیان ، نه توسط رژیم میلیتار اسرائیل، بلکه بواسطه خود فلسطینی ها انجام گیرد!

این همان رویِ دیگرِ سیاست است که وانمود می کند صلح و آرامشی در کار است و وعده جزیره ثبات می دهد اما در واقع درختان را با تبری دسته چوبی قطع می کند. مردم هر کشوری به دست خودش سرکوب می شود.

۱۷ ، ۱۸ سال از آن تاریخ گذشته اما هنوز خبری از صلح نیست ، مریلند محملی بود برای سرکوب فلسطینی ها به دست فلسطینی ها و خبرخوب این که بعد از آن توافق به جای آریل شارون و نتانیاهو ، عرفات و عریقات کشتار مردم خود را بر عهده گرفتند.
تا ننه ملکه و ساختار سیاسی انگلیسی خوشش بیاید.

شاید اسراف باشد از مریلند و نظرسنجی هایش هزینه کردن ؛ BBC و لندنی هایی مثل ابراهیم نبوی و مسعود بهنود و علیرضا نوری زاده که از صدای مردم (نه آن نسخه قلابی مصادره شده) قلب شان به دردآمد کافی بود.

جلایی پور اصلاح طلبی که معترضین را کرکس ، و آن اصولگرا که آشغال نامید کفایت می کردند و لازم نبود مریلند و دانشگاه انگلیسی مشربش در آمریکا به زحمت بیفتد!



به آنتی اولیگارشی بپیوندید👇
@antioligarchie