📝 «احدی الحسنیین» یا «خسر الدنیا و الآخره»؟

📝 «احدی الحسنیین» یا «خسر الدنیا و الآخره»؟

🔴 هرچند تحلیل‌گران اصولگرا (همان‌هایی که بعد انتخابات مجلس دهم با شعبده بازی نشان دادند که در عین شکست ۳۰ بر صفر در واقع پیروز انتخابات هستند!)، بعد انتخابات ریاست جمهوری گفتند: «بازی اما تازه شروع شده» ولی امت حزب الله جنازه‌های کشتار سیاسی ۲۹ اردیبهشت را به عینه دیده بود و نمی‌پذیرفت که شکست روی نداده. لذا به سراغ گنجینه معارف دینی خود می‌رود و می‌گوید: «در جنگ سیاسی چه بکشیم و چه کشته شویم پیروزیم؛ ما به احدی الحسنیین وعده داده شده‌ایم!». به راستی آیا کشتگان سیاسی نبرد ۲۹ اردیبهشت، شهید جنگ انتخابات هستند؟

🔹بعد از دوره اصلاحات، اصولگرایانی که خود را مساوی انقلاب می‌دانند با این استدلال که ما باید طیف خاکستری را جذب کنیم، شعارهای مکتبی همچون استکبارستیزی، عدالتخواهی و ... را از ویترین انتخاباتی خود به پستوها بردند و به سمت شعارهای دولت کارآمد سکولار رفتند.

🔹در ادامه مسیری که از بعد اصلاحات شروع شد، در هر انتخابات اصولگرایان بیشتر به سمت شعارهایی خنثی متمایل شدند تا اینکه در مناظرات انتخابات ۹۶، اوج انحطاط ایشان را دیدیم. جایی که کاندیداهای اصولگرا هرگز و هرگز از آرمان‌های انقلاب دم نزدند بلکه فقط و فقط سعی کردند با معرفی خود به عنوان مدیرانی کارآمد بتوانند به خیال خود رأی طیف خاکستری را جمع کنند.

🔹هنر اصولگرایی یعنی اینکه به جای حمله سیاسی، ریشه‌های سیاسی خود را کتمان کنی و خود را صرفاً به عنوان نیروهای اجرایی معرفی کنی تا جبهه مقابل شعار «رفع حصر» را تا شرق و غرب کشور ببرد. می‌دانید شعار رفع حصر در شهرستان‌ها یعنی چه؟ سبزها در هشت ماه جنگ خیابانی نتوانستند پتانسیل شهرهای دیگر را فعال کنند ولی اصولگرایان توانستند این راه را -نه برای سبزها بلکه برای کسی مثل روحانی- هموار کنند! دست آخر اینکه اصولگرایی آنقدر توانمند است که نه از موسوی و خاتمی،‌ بلکه حتی از روحانی هم قهرمان سیاسی می‌سازد!

🔹استقلال، آزادی، استکبارستیزی و عدالتخواهی شعارهایی بودند که توانستند مردم را به خیابان‌ها بکشند و انقلابی بزرگ رقم بزنند. اصولگرایان به جای اینکه بر این دال هویتی تکیه بزنند و با این روش بتوانند مردم را به سمت خود و انقلاب جذب کنند به زبان بی زبانی به مردم گفتند که: «خودمان هم می‌دانیم هیچ ایده‌ی سیاسی و اندیشه جذابی نداریم!»

🔸در واقع گناه اصولگرایی دو چیز است. اولاً اینکه ریاکارانه خود را دلسوز انقلاب می‌خواند و با این روش امت حزب الله را فریب می‌دهد تا گمان کنند که این شخصیت‌ها حقیقتاً دغدغه آرمان‌های انقلاب را دارند. و ثانیاً اینکه این مسلک آنقدر نادان است که سجل هویت و تمام حیثیت خود (طرح آرمان‌های انقلاب) را بی اعتبار کرده تا مردم هرگز به ایشان رغبت نکنند.

🔹اتفاقی که در اصولگرایی افتاده این است که خود را جریان حق پنداشته و گمان می‌کند شرعاً تکلیف دارد قدرت را کسب کند؛ هر چند این تکلیف زائیده انتساب خود به آرمان‌های انقلاب است، لکن اینکه در زمان کسب قدرت چقدر در ذیل او فساد می‌شود به مشروعیت و حقانیت آن‌ها آسیب نمی‌زند! پس اصولگرایی به نوعی آرمان فروشی روی آورده. لذاست که عرض می‌کنم نه دولت روحانی بلکه این اصولگرایان هستند که دارند جامعه را از آرمان‌های انقلاب دور می‌کنند!

🔸دولت روحانی خیلی خیلی کوچکتر از آن است که بتواند مقابل اراده‌های حق طلبانه بایستد. لکن این اصولگرایان هستند که در ناب‌ترین جریان سیاسی اجتماعی کشور، انحراف ایجاده کرده‌اند (چرا که نمی‌گذارند انرژی آن‌ها صرف اصلاح نهادهای نظام شود) و باعث می‌شوند تا نه تنها نتوانند طیف (به قول خودشان) خاکستری را جذب کنند، بلکه کاری کنند که آن‌ها روز به روز از نظام و انقلاب بیشتر فاصله بگیرند.

🔹این‌ها گمان کرده‌اند که مشکل از شعارهای انقلابی است که رأی‌های خاکستری را می‌سوزاند. حال آنکه مشکل از بی آرمانی همین آقایان است. مردم اصلاً احساس نمی‌کنند که کاندیداهای اصولگرا اراده‌ای جدی برای اصلاح امور دارند و دم زدنشان از ارزش‌ها کاملاً صوریست. چطور می‌شود کسانی را که از پی کسب قدرت حاضرند به راحتی بر سر آرمان‌های انقلاب معامله کنند و آن‌ها را به موزه بفرستند، شهید دانست؟ این‌ها نه تنها دنیا (انتخابات) را باختند بلکه قبل از آن آخرت را هم باخته‌اند چرا که برای اسلام و انقلاب هیچ تلاشی نکرده‌اند.

🔸در مجموع باید گفت، اصولگرایان به احدی الحسنیین نرسیده‌اند؛ بلکه در مقام خسر الدنیا و الآخره هستند.

💢رضا پیامی

به آنتی اولیگارشی بپیوندید👇
https://t.me/joinchat/AAAAAEOL5PA81hI9ioK_EA