🔻از مخالفت آقای احمدی نژاد با تا نامه‌های اخیرش، و خطاهایی تاریخی که دلسوزان قبلا هشدارش داده بودند: …🔺هنگامی که قتل و عام نسلی و

🔻از مخالفت آقای احمدی نژاد با #کنترل_جمعیت تا نامه های اخیرش، و خطاهایی تاریخی که دلسوزان قبلا هشدارش داده بودند:


🔺هنگامی که قتل و عام نسلی و فرهنگی #کنترل_جمعیت در دهه هفتاد با کمک های چند میلیون دلاری مجامع بین المللی دشمن صورت می گرفت، و تأیید ضمنی رهبری و امضای علمای نظام مانند #صانعی پشت این ماجرا بود، هر صدای مخالف دلسوزان را تقابل با نظام و حتی رهبری می انگاشتند، و تا جایی پیش رفتند که کتاب « رساله نکاحیه » مرحوم سید محمدحسین حسینی تهرانی مشهور به #علامه_تهرانی که در رد شرعی و عقلی این تدبیر زشت با ارائه مدارکی در نقش صهیونیست و انگلیس در این نسل کشی نگاشت، را در دولت #رفسنجانی انتشارش ممنوع کرده و آن شاگرد انگلیس ستیز و ضدصهیونیست مرحوم #علامه_طباطبایی منزوی کردند و ...

🔺و در جوی خفقان آمیز عقیم سازی مردان و زنان و زشت انگاری فرزند سوم با تطمیع و امید دروغین زندگی مرفه تر با بچه ی کمتر و با بی اعتقاد کردن مردم به روزی آسمانی با دیکته ی افکار قرن نوزدهمی #مالتوس به مردم کشور #امام_زمان تحمیل کردند، و با تحقیر مقام #انسان و اضافه دانستن نسلی مانند نسل شاداب دهه ی شصت، فضای فرهنگی را کاملا به تک فرزندی استحاله کردند که اکنون هم به سختی قابل تغییر است.

🔻تا اینکه پس از سرشماری نفوس و مسکن سال ۸۵ نخستین کسی که در میان مسئولان این تابو شکست و درباره پیر شدن کشور هشدار داد #دکتر_احمدی_نژاد بود، و ایشان در سخنانی مخالفت خود را با شعار «دو بچه کافی است» ابراز کرد و گفت، ایران ظرفيت حضور ۱۲۰ ميليون نفر را نيز دارا است.


🔺جریان رسانه ای حاکم و برجستگان موسوم به اصلاحات و اصولگرا طبق عادتِ اشرافیت به استهزای ایشان پرداختند و در فضای رسانه ای آلوده به تدابیر نسل کشی بیگانه، حمله ی گسترده ای را به ایشان انجام دادند، ولی ایشان یک هفته پس از این سخنان مجددا مخالفت خود با کنترل جمعیت را تکرار کرد.

تا اینکه سرانجام رهبری معزز بنابر شواهد کارشناسانه ی آقای احمدی نژاد وارد این میدان شد و بلکه بر اساس همان شواهد ظرفیت جمعیتی کشور را ۱۵۰ میلیون نفر دانست.

🔻رهبری حتّی خود را در این خطا سهیم دانست و در جمع مردم #بجنورد گفت:

« یکی از خطاهائی که خود ما کردیم - بنده خودم هم در این #خطا سهیمم - این مسئله‌ی تحدید نسل از اواسط دهه‌ی ۷۰ به این طرف باید متوقف میشد. البته اوّلی که سیاست تحدید نسل اتخاذ شد، خوب بود، لازم بود، لیکن از اواسط دهه‌ی ۷۰ باید متوقف میشد. این را متوقف نکردیم؛ این اشتباه بود. عرض کردم؛ مسئولین کشور در این اشتباه سهیمند، خود بنده‌ی حقیر هم در این اشتباه سهیمم. این را خدای متعال و تاریخ باید بر ما ببخشد.»/ بجنورد _ ۱۳۹۱/۰۷/۱۹

http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21126


🔻کسانیکه تلقی نادرست از ولایت دارند و کنترل جمعیت را تا آن زمان از لوازم ولایتمداری می دانستند، از این موضع رهبری مبهوت ماندند، ولی چیزی که باقی ماند بیش از یک دهه نسل کشی و تغییر و تبدیل فرهنگ اسلامی اعتقاد به روزی و رزق الهی و احترام به #انسان ها به ضعف اعتقاد به رازقیت پروردگار و توهین به مقام انسان ها با زیادی دانستن نسلی شد، که هنوز هم دائم المدیرانِ بی عرضه ی هزینه ساز بر آن تأکید دارند!


🔻 ختم کلام آنکه امروز با دیدن نامه های دکتر احمدی نژاد و برخی از دلسوزان در بازگویی مشکلات کنونی و ارائه راه حل برون رفت از بن بست ها و معضلات کشور، و در تقابلش با دیدن واکنش هایی شبیه مقدس انگاری نسل کشی و تحدید نسل دهه هفتاد، تکرار همان خطاها و تأسفات در آینده ای خیلی نزدیک پیش بینی می شود، که خدا و تاریخ عواقب آنرا بر ملّت ما ببخشد.

💢shafieikia

آنتی اولیگارشی👇
@antioligarchie