❌یک بام و دو هوای سیاست …🔻دیروز دوتن از خطیبان جمعه کشور در تهران و اهواز از غیرشرعی بودن استفاده از تلگرام گفتند که بسیار بازتاب

❌یک بام و دو هوای سیاست


🔻دیروز دوتن از خطیبان جمعه کشور در تهران و اهواز از غیرشرعی بودن استفاده از تلگرام گفتند که بسیار بازتاب داشت.

چند روز پیش هم دادستان کل کشور که یکی از حامیان جدی فیلترینگ است، از شکایت از وزیر ارتباطات به علت عدم حمایت و همکاری لازم او در فیلترینگ خبر داد.

قبل از این هم بسیاری دیگر از مسئولان حکومتی از سیاست فیلترینگ تلویحا به عنوان مطالبه رهبر انقلاب نام برده و خواستار اجرایی شدن بیشتر آن شدند.

از سوی دیگر همین مسئولین و دیگر مسئولین ارشد نظام همواره از فرصت عظیم فضای مجازی سخن می گویند، و حتی برخی از آن به عنوان میدان نبرد انقلاب یاد می کنند که باید جدی گرفته شود و جوانان را تشویق می کنند که در این نبرد علیه دشمن با قدرت عمل نمایند.

▪️خب اینجا هر بیننده بی طرفی که باشد متوجه یک سیاست متضاد در مقام حرف و عمل می شود و از خود می پرسید چگونه یک بخش حاکمیت از فضای مجازی به عنوان میدان نبرد یاد می کند و بخش دیگر مرتبط، هر روز بر مسدود کردن و ممنوعیت ورود به این میدان اصرار می کند به نحوی که غالب شبکه های اجتماعی موثر از فیس بوک و توییتر تا یوتیوپ و تلگرام فیلتر شده و زمزمه فیلتر مابقی هم شنیده می شود؟

از این بدتر و دوگانه تر اینکه چطور همین مسئولین در شبکه های اجتماعی که خودشان آن را برای مردم مضر تشخیص داده اند داری صفحه رسمی هستند؟

▪️اگر بد است برای همه باید بد باشد و اگر حرام و غیرقانونی است، چرا برای مسئولین نیست؟

این سیاست یک بام دو هوا و تناقض در شعار و عمل، نه در این مورد، که در بسیاری از مصادیق دیگر گریبان جمهوری اسلامی را گرفته است.

▪️مثلا آنجا که وقتی در دولت مسئله حقوق های نجومی پیش می آید، برخورد با این جریان تبدیل به یک مطالبه جدی شده و صدا و سیما و روزنامه‌های مخالف دولت بر تنور آن همواره می دمند، اما وقتی امثال سعیدی کیا و رفیق دوست در بنیاد مستضعفان همان حقوق های نجومی را دریافت می کنند، صدا از هیچ کس بلند نمی شود.

انگار در تعریف رسمی، ظالم خوب و ظالم بد به نوعی تئوریزه شده باشد.


💢Falaakhon
@antioligarchie