‍ ☘️ ☘️ برگی از تقویم تاریخ ☘️ ☘️..۷ اردیبهشت زادروز ساسان فاطمی

‍ ☘️ ☘️ برگی از تقویم تاریخ ☘️ ☘️

۷ اردیبهشت زادروز ساسان فاطمی

ساسان فاطمی در سال ۱۳۴۷ متولد شد و پس از تحصیل در رشته اتنوموزیکولوژی به تحقیق و بررسی جنبه های مختلف موسیقی از منظر این علم پرداخت. فاطمی هم اکنون در مراکز و موسسات مختلفی مشغول فعالیت است.
او در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ مدرك دكترا در رشته اتنوموزيكولوژي از دانشگاه پاريس ۱۰ شد. فاطمی در پایان نامه خود به موضوع "موسيقي سبك شهري در فرهنگ ايراني، بحثي پيرامون دوگانه كلاسيك/مردمي." پرداخته است.
از مدارک دیگر او می توان به مدرک DEA، معادل كارشناسي ارشد، در رشته‌ي مردم‌شناسي و جامعه‌شناسي تطبيقي (با گرايش اتنوموزيكولوژي)، از دانشگاه پاريس ۱۰، مدرك MAITRISE، معادل كارشناسي، در رشته‌ي مردم‌شناسي (با گرايش اتنوموزيكولوژي) از دانشگاه پاریس ۱۰، مدرك LICENCE، در رشته‌ي مردم شناسي (با گرايش اتنوموزيكولوژي) از دانشگاه پاریس ۱۰، مدركDEUG، معادل كارداني، در رشته‌ي موسيقي، از داشگاه پاريس ۸.
فاطمی تا به حال چهار کتاب با عناوین موسيقي و زندگي موسيقايي در مازندران، ريتم كودكانه در ايران: پژوهشي پيرامون وزن شعر عاميانه‌ی فارسي، مبانی نظری موسیقی ایرانی (تألیف جمعی، با همکاری حسین علیزاده، هومان اسعدی، مینا افتاده، مصطفی‌کمال پورتراب، علی بیانی)، ترجمه‌ی رساله در بیان موسیقی شرقی و مقایسه‌ی آن با موسیقی اروپایی،
فاطمی همچنین مقالات بسیاری در همایش های بین المللی ارائه کرده است که می توان به سمينار بين‌المللي گسترش فرهنگ موسيقايي سنتي در آسياي ميانه و ايران، تاجیکستان، كنفرانس بين‌المللي بررسي موسيقي خراسان و ماوراءالنهر، ایران، همايش بين‌المللي علامه قطب‌الدين شيرازي، ایران، کنگره‌ی بین‌المللی مطالعات قرون وسطی، انگلستان، کنفرانس بین‌المللی Crossroads Conference، ترکیه، ششمین دوسالانه‌ی مطالعات ایران‌شناسی انگلستان، کنگره‌ی موسیقی در جهان اسلام، مراکش اشاره کرد.
فعاليت‌هاي حرفه‌اي و عضويت در مراكز و مؤسسات مختلف
- عضو هيئت علمي گروه موسيقي دانشكده‌ي هنرهاي زيباي دانشگاه تهران (از سال ۱۳۸۲، رتبه‌ی استادیاری از سال ۱۳۸۵).
- عضو انجمن قوم ‌موسيقي‌شناسي فرانسه، Société Française d'Ethnomusicologie (SFE)، از سال ۱۹۹۸.
- عضو انجمن انسان شناسي ايران (ز سال ۱۳۸۲).
- عضو هيئت تحريريه‌ي فصلنامه‌ي موسيقي ماهور (از سال ۱۳۸۱).
- عضو هيئت تحريريه‌ي نامه انسان شناسي (از سال ۱۳۸۲).
- عضو گروه واژه‌گزيني موسيقي فرهنگستان ادب و زبان (از سال ۱۳۷۰).
- رئيس هيئت مديره‌ي كانون پژوهشگران خانه موسيقي، در سال ۱۳۸۲، ۱۳۸۵ و عضو همين هيئت مديره در سال‌هاي ۱۳۸۱، ۱۳۸۲ و ۱۳۸۵ و عضو هیئت مدیره‌ی خانه‌ی موسیقی از سال ۱۳۸۶.
- عضو شورای راهبردی موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (از پاییز ۱۳۸۵).

@bargi_az_tarikh

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️