‍ ☘️ ☘️ برگی از تقویم تاریخ ☘️ ☘️.. دوم خرداد سالروز درگذشت مهران دوستی

‍ ☘️ ☘️ برگی از تقویم تاریخ ☘️ ☘️

دوم خرداد سالروز درگذشت مهران دوستی

مهران دوستی (زادهٔ ۳ بهمن ۱۳۳۵ نور مازندران — درگذشتهٔ ۲ خرداد ۱۳۹۴ تهران) گوینده و مجری تلویزیونی
او در روستای بلده از توابع نور زاده شد و دانش‌آموختهٔ رشتهٔ مکانیک و مهندسی تصفیهٔ آب در ایالات متحدهٔ آمریکا بود.
در سال ۱۳۵۹ و هنگام تصدی سمت مدیریت تولید صدا و سیمای مرکز گیلان، به‌دلیل نیامدن گوینده، این کار را بر عهده گرفت و از آن پس این حرفه را دنبال کرد. در زمان جنگ ایران و عراق اطلاعیه‌های ارتش را در رادیو می‌خواند و از گویندگان رادیو جبهه بود. او به‌عنوان یکی از چهره‌های شناخته‌شدهٔ رادیو، گویندگی برنامه‌های متعددی را برعهده داشت. همکاری در برنامه‌های تلویزیونی ازجمله سینما یک، سینما دو و سینما چهار و انبوه تیزرهای تبلیغاتی از دیگر فعالیت‌های او در حیطهٔ گویندگی بود.
دوستی توانسته بود با اجرای بی نظیر خود، سلسله برنامه های ساعات بعد از ظهر رادیو جوان را تبدیل به پرشنونده ترین ساعات رادیو کند. اجرای حماسی داستان های کهن از جمله شاهنامه فردوسی با صدای مخملی وی زبانزد علاقمندان رادیو بود.
کافه رادیو :
کافه رادیو نامی بود که یدالله گودرزی، مدیر گروه فرهنگ رادیو جوان بر برنامه عصرگاهی مهران دوستی نهاد و این برنامه نقطه اوجی در کارهای دوستی شد. بعد از مهران دوستی اعلام شد که برنامه کافه رادیو به یاد مهران دوستی دیگر پخش نخواهد شد اما دوست داران و شنوندگان رادیو جوان که بی تاب دوری وی بودند درخواست کردند برنامه ادامه پیدا کند؛ بنابراین تا ماه‌ها بعد کافه رادیو با صدای مهران دوستی از برنامه‌های آرشیوی پخش شد تا کم‌کم گوینده‌هایی با صدای نزدیک به مهران جای وی را پر کردند.
دوستی در مهرماه ۱۳۹۳ تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت و بعد از آن همواره مشکل تنفسی داشت تا اینکه در ۲ خرداد ۱۳۹۴ بر اثر ایست قلبی در تهران درگذشت.

@bargi_az_tarikh

☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️