📍ساختار سیاسی دولت/ایده ارگانیسم دولت📍.. 📍فلسفه سیاسی هگل/حتما بخوانید📍

📍ساختار سیاسی دولت/ایده ارگانیسم دولت📍

📍فلسفه سیاسی هگل/حتما بخوانید📍

💠 هگل در اصول فلسفه سیاسی خود همواره معتقد بود که عدم وجود "گروه های مستقل" در چارچوب دولت یکی از ضعف های اساسی دولت های #استبدادی و #مطلقه است. در این شرایط است که حُکّام به آسانی مردم را مهار می کنند و یا بالعکس توده ها به جای اینکه سخن خود را با نهادهای مدنی درمیان بگذارند حکام را به آسانی و گام به گام مهار وساقط می کنند.

💠 از این روی هگل معتقد است که برای عبور از نوسان میان "استبداد و توده سالاری" باید گروه های میانجی وجود داشته باشند که قدرت بی حد مردم را مهار کنند و از سویی در برابر استبداد احتمالی حکام ایستادگی کنند. و به نوعی توازن میان دولت و مردم برقرار شود. در غیر این صورت هرج و مرج و نابسامانی از اوضاع دولت به دور نخواهد بود. از این جهت یکی از اهداف فلسفه سیاسی هگل در تشریح ساختار دولت، دوری جستن از دولتِ "ماشینی پروس" و ژاکوبن های فرانسوی بود که در آن همه چیز از بالا کنترل می شد و هیچ مجالی برای خودگردانی و انجمن های خود آیین باقی نمی ماند.

فردریک بیزر هِگل ۳۸۶/ اصول فلسفه حق.

💠 ...فلسفه در این هنگام کهن‌سالی زندگی؛ وضع موجود را با رنگ خاکستری خود به تصویر می‌کشد و امر واقع را در قلمرو فکر بازسازی می‌کند. (فریدریش هگل).

💠 تابع قوانین جاری کشور

@MinervaEule1776

https://t.me/denkenfurdenken