معرفی ٩ کشوری که بالاترین سطح کارآفرینی را دارند


معرفي ٩ کشوری که بالاترین سطح کارآفرینی را دارند

راه اندازی کسب و کار مزیت های خودش را دارد: کنترل بیشتر، بدون رئیس و انتخاب ساعت های کاری؛ در بریتانیا و ایالات متحده ی آمریکا، کار آفرینان با استارت آپ همراه هستند. اما در برخی از کشورها کارآفرین بودن یک ضرورت است تا اینکه یک رویا باشد! وقتی کاری وجود ندارد و شما باید برای خود فرصت سازی کنید؛ براساس تحقیقاتی که توسط گروه کسب و کار شبکه های مستقر در بریتانیا انجام گرفت، چنین تایید شد که ایالات متحده ی آمریکا در رتبه 41 در جهان قرار دارد بخاطر داشتن بیشترین کار آفرینان که 4/3 % از جمعیت را بزرگسالان تشکیل می دهند. در عین حال بریتانیا در رتبه 37 با 4/6 % را به خود اختصاص داده است. تعداد با احتساب درصد جمعیت بزرگسالانی که صاحب کسب و کار برای خود هستند می باشد؛ حقوق و مزایا برای 3 ماه یا بیشتر پرداخت کرده اند.
کشور ها با بیشترین کار آفرین در مسیر روبه جلو در یک انقلاب تجاری می باشند. در کشورهایی که اقتصاد ضعیف تری دارند و یا جاهاییکه نرخ بیکاری بالا می باشد. شهروندان رو به راه اندازی کسب و کارهای کوچک خود می روند که آینده خود را در آن می بینند.
تریلبی رینجا می گوید: من اهل آفریقای جنوبی هستم و هیچ وقت غرفه عکس ها ی مقوایی که بیرون از دپارتمان راهنمایی رانندگی در کیپ تاون نصب شده بود را فراموش نمی کنم. تنها چیزهایی که نیاز داشتیم: یک دوربین ویک چاپگر قابل حمل و یک دیواره ساده بود. کسانیکه مانند من فراموش کرده بودند عکس های شناسایی (ID) برای گواهی نامه هایشان بیاورند در بیرون صف کشیده بودند و این ایده ی خوبی بود.

اوگاندا :درصد بزرگی از جمعیت ( 28/1 %) را افراد کار آفرین تشکیل می دهند. که سرمایه گذاری آنها بر بنیان آزادی است که دهه ها، تحت حکومت دیکتاتوری از آنها انکار شده است. بسیاری از افراد با مشاغل آزاد، شاهد توسعه کسب و کار خود میباشند و دلیل آن دسترسی اخیر کشور به کابل های فیبر نوری است، که حتی دور دسترس ترین روستاها را نیز به اینترنت متصل کرده است.

تایلند: (16/7 %) مردم کشور برای خودشان کار می کنند و حمل ونقل یکی از بزرگترین بخش ها است . توک توک یا ریشکا شما را با هزینه ای معقول به اطراف شهر و یا مناطق بزرگ گردشگری می برد .

برزیل: ( 13/8 % ) کار آفرینان هستند و عمدتا فروشندگان تک نفره هستند و تقریبا نیمی از کارآفرینان زن هستند.
کامرون: (13/7 %) از مردم کشور خود اشتغال هستند از جمله بسیاری از کارگران که در صنایع خدماتی و غذایی هستند.

ویتنام: حدود ( 13/3 %ا)ز جمعیت خود اشتغال می باشند. ویتنام بدلیل غرفه های پرکار و آرایشگران خیابانی معروف میباشند.

آنگولا: ( 12/4 %)جمعیت خود اشتغال هستند، فروشندگان خیابانی مرد و زن، بخش عمده ی این افراد را تشکیل می دهند. برای بخشی از مردم که کالاهای خود را در خیابان میفروشند ترافیک های خیابانی به صورت مستقیم به آنها کمک میکند تا محصولات خود را به مردم معرفی کنند.

جامائیکا: (11/9 %) جمعیت دارای شغل آزاد می باشند که اکثر آنها فروشندگان خیابانی اند. در بحث تکنولوژی، دولت جامائیکا تلاش بسیاری برای اتخاذ ایده های کارآفرینی کرده است.

جمهوری بوتسوانا: ( 11/1 % ) جمعیت این کشور افراد کارآفرین هستند، که با به راه اندازی غرفه ها و بازارچه ها کاسبی خود را به راه میاندازند.

شیلی: این کشور بعنوان یکی از با ثبات ترین و مرفه ترین کشورهای آمریکای جنوبی می باشد و حدود (11 %) از جمعیت آن را کار آفرینان در بر می گیرند.
@dotDE