✅ بازی شبانه با نرخ ارز

✅ بازی شبانه با نرخ ارز

بازی شبانه با مرزهای قیمتی به‌منظور تحریک ورود تقاضای جدید به بازار، رفت و برگشت شدید قیمت‌ها و پررنگ شدن حضور واسطه‌ها، از نشانه‌های تحرک سفته‌بازان در بازار ارز هستند.

به گفته بازیگران با تجربه بازار، نوسان‌گیران در ساعات انتهایی روز در معاملات پشت‌خطی، قیمت دلار را از مرزهای مقاومتی عبور داده و از این طریق انتظارات افراد عادی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهند.

نگرانی بازیگران غیرحرفه‌ای نسبت به شکست‌های قیمتی شبانه موجب می‌شود که روز بعد تقاضای جدیدی وارد بازار شود که سعی دارد از دارایی خود در برابر نوسانات حمایت کند.

نوسان‌گیران نیز همزمان با ورود تقاضای جدید، فروش خود را قطع می‌کنند تا اثر ورود تقاضا بیش از پیش نمایان شود. تاکتیک چندماهه نوسان‌گیران در شرایطی عملیاتی می‌شود که از حضور بازارساز در جریان معاملات بازار آزاد خبری نیست و نبود عرضه‌کننده اصلی، خرید و فروش‌ها را به دست سفته‌بازان بزرگ سپرده است.

کارشناسان باور دارند تعلل سیاست‌گذار در ایجاد پناهگاه‌های موازی برای تقاضاهای ایجادشده در بازار و درنگ بازارساز در مدیریت انتظارات، دو عامل مهمی بوده‌اند که زمینه‌ساز اثرگذاری تحرک سفته‌بازان شده است. در غیر این صورت، نوسان‌گیران قادر نبودند طی یک روز بیش از ۲۰ درصد نوسان ایجاد کنند./دنیای اقتصاد

به مجمع فعالان اقتصادی بپیوندید
telegram.me/esfahaneconomy