✅فن اژدها کشی.. ✍️سید احمد خاتون‌آبادی

✅فن اژدها کشی

✍️سید احمد خاتون‌آبادی

▪️شخصی در روزنامه‌ای، آگهی برگزاری دوره آموزشی «فن اژدهاکشی» را به چاپ رسانید. پس از چاپ شدن آگهی، تعداد زیادی مراجعه نمودند و در این دوره ثبت نام کرده و با موفقیت آن را به پایان رسانیده و مدرک تحصیلی خود را با شادمانی دریافت نمودند. در جشن فارغ‌التحصیلی دوره، یکی از دانش‌آموختگان پرسش جالبی را مطرح ساخت. او از برگزارکنندگان دوره آموزشی پرسید: فایده و کاربرد «فن اژدهاکشی» چیست؟ پاسخی که او دریافت کرد این بود: یاد گیری «فن اژدهاکشی» فقط برای کسانی خوب است که بخواهند «فن اژدهاکشی» را به دیگران یاد دهند.
▪️در برابر فلسفه مبتنی برانسان‌محوری (آنتروپوسنتریک) که نتیجه‌اش تخریب گسترده و بی‌حد و حصر اکوسیستم‌های طبیعی توسط فعالیت‌های اقتصادی بشر بود، پیدایش فلسفه مبتنی بر اکوسیستم و محیط زیست (اکو سنتریک) تمامی‌اقدامات ویرانگر انسان متمدن و صنعت زده را زیر سوال و انتقاد اساسی برد.
▪️حقوق محیط زیست نیز در دانشگاه‌ها و قوه قضاییه کشور‌های صنعتی پیشرفته، دارای جایگاه ویژه‌ای است. به گونه‌ای که به طور مستمر، جرایم مطلق زیست‌محیطی با دقت نظری زیادی تعریف و رسیدگی به آن‌ها در حوزه‌های خاص قضایی با سرعت صورت می‌پذیرد.
▪️اجتهاد در برخی اصول فقهی ضروری به نظر می‌رسد. به عنوان مثال تعدی حتی ناچیز در زمین زراعی دیگران موجب حرام شدن محصولی است که از زمین غیر وارد محصول شما شده است. پرسش این است که چه تمهیداتی برای استفاده از آب غصبی ناپیدای زیرزمینی توسط چاه عمیق از منابع آب سفره‌های زیرزمین که به تمام ساکنان یک دشت تعلق دارد، در نظر گرفته شده است؟
به مجمع فعالان اقتصادی بپیوندید
telegram.me/esfahaneconomy