‍ ✅هشدار دکتر حسین راغفر نسبت به تشدید یک اختلال اقتصادی - اجتماعی

‍ ✅هشدار دکتر حسین راغفر نسبت به تشدید یک اختلال اقتصادی - اجتماعی
◀️فقر احساسی فعلی در ٧٠ سال گذشته بی‌سابقه است


فقری که لزوما ارتباطی به بی‌خانمان‌ها و گورخواب‌ها ندارد، بلکه «احساس فقدان» را نشان می‌دهد.

احساسی که در میان ثروتمندان و صاحبان املاک نجومی هم به چشم می‌خورد. این همه در جامعه‌ای است که مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی در آن ارزش محسوب می‌شود. فردی که درگیر فقر احساسی است، بسته به جایگاه اجتماعی‌اش حرص داشتن بیش از آنچه مالک آن است را می‌زند. گاهی به تکه‌گوری پناه می‌برد و گاه ملکی را با نصف قیمت هدیه می‌گیرد.

بخشی از فقر احساسی موجود در مصرف‌گراشدن جامعه است.ریشه به‌وجودآمدن فقر احساسی را در آنجایی بایدجست‌وجو کرد که «منابع بزرگی در اختیار گروه‌های قلیلی از جامعه قرار می‌گیرد. منابع بزرگی که از جمعیت بزرگی از جامعه دریغ می‌شود»

مردم از این شرایط به‌هیچ‌عنوان رضایت ندارند.شاهد این سخن انتخابات سال‌های ٧٦، ٨٨، ٩٢ و ٩٤ و آرایی که مردم به صندوق‌های رأی ریختند، است. آرایی که در این سال‌ها داده شد، «از نوع آرایی هستند که «خواست به تغییر» را منعکس کرده؛ یعنی ما شرایط کنونی را نمی‌پذیریم. ما می‌خواهیم این وضعیت تغییر کند و علت این است که چنین تصمیمات اساسی مسئول و مسبب بسیاری از کاستی‌هاست».

تأمین منافع برخی صاحبان قدرت و نفوذ غیر از آن منافعی است که مردمان ایران‌زمین، در سال ٥٨ پای صندوق‌های رأی به آن «آری» گفتند.

به مجمع فعالان اقتصادی بپیوندید
telegram.me/esfahaneconomy