✅تایید گزارشهای آنکتاد در خصوص رشد استارت آپهای ایرانی

✅تایید گزارشهای آنکتاد در خصوص رشد استارت آپهای ایرانی
⬅️استارت آپها ی ایران و درآمد 30 میلیارد تومانی
@esfahaneconomy

استارت‌آپ‌ها اين روزها توانسته‌اند جايگاه خود را در بخش‌ اي‌تي كشور به خوبي پيدا كنند و براي خود در بازار فناوري سهم قابل توجهي را كنار بگذارند. به گونه‌اي كه طبق پيش‌بيني‌ها تا پايان سال فروش استارت آپ‌ها به ٣٠هزار ميليارد تومان خواهد رسيد سهمي كه شايد در سال‌هاي قبل بعيد به نظر مي‌رسيد.

البته سال گذشته معاون وزير ارتباطات گردش مالي فناوري اطلاعات در جهان را ۳۸۰۰ ميليارد دلار و سهم ايران از اين بخش را نزديك به ۷ ميليارد دلار اعلام كرده بود. در همين رابطه سورنا ستاري، معاون رييس‌جمهوري نيز با تاييد اين پيش‌بيني مي‌گويد: براساس گزارش سازمان ملل، ايران توانسته است شگفتي كارشناسان را از تصاحب اقتصاد نفتي توسط اقتصاد دانش‌بنيان برانگيزد.
ايران مطابق گزارش سازمان ملل در سال‌هاي اخير اقتصاد دانش بنيان سهم زيادي از اقتصاد نفتي را تصاحب كرده است، بر اساس گزارش هفته گذشته آنكتاد وابسته به سازمان ملل كه در رابطه با وضعيت علم، فناوري و نوآوري ايران است آمده است كه شاهد بروز اتفاقات شگفتي در حوزه علم وفناوري و نوآوري در كشور بوده‌ايم به طوري كه در سال‌هاي اخير با تكيه بر دانش و فناوري اقتصاد كشور از اقتصاد نفتي فاصله گرفته است. بيش از ٢٧٠٠ شركت دانش بنيان دركشور داريم كه ٧٠هزار شغل مستقيم ايجاد كرده‌اند، ميزان فروش اين شركت‌ها سالانه ٦/٦ ميليارد دلار است كه به دست آمدن اين ارقام ناشي از جهت‌گيري مردم، شركت‌ها و دولت به سمت اقتصاد دانش‌بنيان است. بر اساس آمارهاي موجود درآمد سالانه فقط دو تا سه استارت‌آپ در كشور بيش از ٢ تا ٥ هزار ميليارد تومان در كشور است كه پيش بيني مي‌شود تا پايان سال فروشي معادل ٣٠هزار ميليارد تومان توسط بيش از هزار استارت آپ داشته باشند كه براي اين منظور دولت موظف است كه محيط كسب و كار را آماده كند./اعتماد
به مجمع فعالان اقتصادی بپیوندید
telegram.me/esfahaneconomy