آیا میتوان صداقت را از عدم صداقت تشخیص داد؟.. ۱. نداشتن تماس طولانی در نگاه مستقیم

آیا میتوان صداقت را از عدم صداقت تشخیص داد؟

1. نداشتن تماس طولانی در نگاه مستقیم
یک فرد دروغگو حرکت های چشمش از جمله پلک زدن و نگاه به اطراف بیشتر میشود.

2 . حرکت بیش از حد بدن
او نشانه هایی از عصبانیت و اضطراب از خود بروز میدهد برای مثال ممکن است حرکت های منظمی در پا و یا دست بیش از حد معمول داشته باشد .

3. پاسخ های کوتاه
اگر از کسی که دروغی می گوید سوالی در مورد صحبتی که می کند بپرسید سعی می کند پاسخ های کوتاه بدهد یا با کلماتی شکسته پاسخ دهد در روش های متداول بازجویی یک بازجو چند سوال مرتبط و حتی غیر مرتبط را همزمان از فرد می پرسد و بعد از چند لحظه دوباره سوال میکند و با این کار کنترل بر کلمات شخص دروغگو را از بین می برد.

4. تغییر مکان در هنگام صحبت کردن
او همیشه سعی می کند کارهایی انجام دهد تا تسلط بر گفتارش حفظ شود یکی از این کارها این است که سعی میکند از نظر موقعیت مکانی بالاتر از شما باشد و اصولا جابجا میشود.

5. انتقاد با شانه
برای موضوع هایی که بیان می کنند و بخصوص وقتهایی که از آنها در مورد دروغشان نظری بپرسید از بالا و پایین انداختن شانه بیشتر از حد معمول استفاده میکنند.

6. عرق کردن بیش از حد
عرق کردن غیر طبیعی به دلیل بالا رفتن آدرنالین از عوامل اضطراب و عصبانیت است یکی از نشانه های یک دروغگویی می باشد.

7. تغییر رفتار و گفتار
روند فکر مورد نیاز برای پشتیبانی یک دروغ باید سریع باشد. به طوریکه ممکن است از یک موضوع سریعا به موضوع دیگری تغییر صحبت دهد.

8. بی قراری
هنگام دروغ گویی بی اختیار ممکن است با لمس کردن نزدیک ترین شیء یا مثلا بازی بیش از حد با خودکار یا... سعی کند از بی قراری خود کم کند.

9. لمس کردن صورت مخصوصا بینی
کارشناسان معتقدند با بالا رفتن آدرنالین در هنگام دروغگویی مویرگ های بینی حساس شده و شخص را به خاراندن آن وادار میکند برخی از افراد نیز اطراف دهان را لمس یا می پوشانند و یا اطراف چشم خود را لمس میکنند

10. گزیدن بیش از حد لب
استرس در هنگام دروغگویی باعث میشود دهان خشک شود به همین خاطر فرد را مجبور میکند لب های خود را تر نگاه دارد پس بیشتر از حالت معمول لب های خود را به قولی می گزد.
✅ یادمان باشد این علامات گاهی میتواند دلیل دیگری جز دروغ گویی باشد.
#زبان_بدن
#دروغ
@fannebayan