علی ولایی، رتبه یک کشوری علوم انسانی سال ۹۳

#رتبه_برتر
علی ولایی، رتبه یک کشوری علوم انسانی سال 93

از تعطیلات نوروز تا کنکور، روزی 9 تا 10 ساعت مطالعه داشتم. در این مدت، هیچ وقت اتفاق نیفتاد که یک روز اصلاً درس نخوانم یا بسیار کم بخوانم و روز دیگر کم کاری ام را جبران کنم. من یک روش خطی و منظم داشتم و میانگین مطالعه‌ام در روزهای هفته یکسان بود؛ در عین حال، برنامه سنگینی نداشتم که خسته و دلزده بشوم، و حتماً در بین ساعات مطالعه‌ام زمان استراحت را هم در نظر می‌گرفتم. هیچ وقت هم تا ساعت 11 یا 12 شب مطالعه نمی‌کردم و جمعه ها هم از ساعت 7 شب به بعد اصلاً درس نمی خواندم و در کنار خانواده بودم و تفریحاتم را داشتم؛ به این دلیل که کنکور شبیه یک ماراتن است، نه دو سرعت، و هر کس باید خود را آماده رقابتی طولانی مدت کند، و برای اینکه خسته و فرسوده نشود ، باید استراحت نیز داشته باشد.

میترا موحد، رتبۀ 3 کشوری هنر سال 91

در یک سالی که برای کنکور درس می‌خواندم، با برنامه‌ریزی مطالعه می‌کردم و حتی برنامه دقیق یک ماه را در ذهن داشتم و طبق آن، ساعت به ساعت پیش می‌رفتم.

سید عبدالرحمان پیریونسی، رتبه 29 علوم تجربی منطقه سه، سال 94

در وهله اول، تلاش را عامل موفقیت می‌دانم، اما در مراحل بعدی، به نظرم برنامه‌ریزی درستم، بخصوص در ایام نزدیک کنکور، بسیار تاثیر گذار بود


مهسا دولتشاهی، رتبۀ 4 کشوری علوم تجربی 93

در کنار مطالعه، هشت ساعت خواب کامل در هر روز را داشته و سعی می‌کردم که در کنار درس و تحصیل، به سلامت بدن نیز اهمیت دهم. در این دوران، رابطه زیادی با دوستانم نداشتم و هیچ وقت از تلفن همراه به مدت طولانی استفاده نمی‌کردم. از اینترنت هم فقط در مواقع لازم و برای مشاهده کارنامه آزمون‌های آزمایشی و خواندن مصاحبه‌های رتبه‌های تک رقمی آزمون سراسری سال‌های گذشته استفاده می‌کردم.

در مدتی که برای کنکور آماده می‌شدم، مطالعه غیر درسی نداشتم و از فضای اتاق خودم در منزل برای درس خواندن استفاده می‌کردم؛ چون در منزل شرایط آرام و خوبی داشتم و مجبور نبودم که به کتابخانه بروم.
........... ..................
@konkoorsabz
گروه آموزشی و مشاوره سبز ( گاماس 20 )