🔴 درد بی‌درمان …🔹وقتی صحبت از اعتیاد کودکان و نوجوانان به میان می‌آید، استخوان که هیچ، روح و روان کودکان هم له شده و همراه تمام آر

🔴 درد بی‌درمان #اعتیاد_نوجوانان


🔹وقتی صحبت از اعتیاد کودکان و نوجوانان به میان می‌آید، استخوان که هیچ، روح و روان کودکان هم له شده و همراه تمام آرزوهای کودکیشان دود می‌شود, دیگر مهم نیست کدامشان رویای خلبان شدن داشت و کدام یک می‌خواست خانم معلم شود.

🔹پدران و مادران معتاد، محیط زندگی ناسالم، ‌مدارسی که توجهی به دانش‌آموزان در معرض خطر ندارند و بسیاری از عوامل دیگر کودکان و نوجوانان آسیب پذیر را به کام اعتیاد می‌کشد.

🔹معضلی که نخستین‌بار ۶ سال قبل، ‌در سال ۱۳۹۰و پس از انتشار نتایج پایش ملی اعتیاد و شناسایی کودکان دچار وابستگی به مواد مخدر، قد علم کرد اما آن زمان دولت وقت به جای حل مساله، صورت مساله را پاک کرد و ‌همه‌چیز از اساس تکذیب شد.

🔹همین امر هم سبب شد تا غول اعتیاد ریشه بدواند و از کودکان و نوجوانان قربانی بگیرد, اکنون با گذشت ۶ سال از اعلام اولیه مساله اعتیاد کودکان و نوجوانان، هنوز هم کمک به این قشر از گردن یک سازمان به سازمان دیگر انداخته می‌شود.

🔹این میان سازمان‌های مردم‌نهاد هم که گامی در راه کمک به این کودکان بر می‌دارند اغلب با در بسته بیمارستان‌ها و تماس‌های بی‌پاسخ با بهزیستی رو به رو می‌شوند.

🔹سال گذشته بود که جمعیت دانشجویی امام علی، دو کودک مبتلا به اعتیاد که ترک تحصیل هم کرده بودند را شناسایی کرده و برای ترک اعتیاد به یکی از بیمارستان‌های پایتخت برد اما آنطور که می‌گویند, بعد از یکسال از این اتفاق یکی از این دو کودک به دلیل همکاری نکردن سازمان بهزیستی در زمینه نگهداری از خانه فرار کرده و هیچ اطلاعی از او در دست نیست.

🔹جمعیت امام علی (ع) با تاکید بر اینکه آثار خودزنی‌های متعدد به روی دستان و بدن حامد به وفور دیده می‌شود، از پذیرش وی توسط بیمارستان امام حسین (ع) خبر داد و گفت : شرط این بیمارستان نیز برای پذیرش این کودک وجود علائم روانپزشکی در حالت اورژانسی بود که با توجه به خودزنی و دعواهایی که انجام داده بود، بالاخره توانستیم وی را بستری کنیم.

🔹 با وجود پیگیری‌های بسیار بهزیستی با بهانه‌های بسیاری وی را جذب نکرد به همین دلیل حامد پس از ترخیص و بازگشت به محیط، مصرف مواد را از سر گرفت که باز به دلیل خودزنی‌ها و اعتیاد شدید وی را به بیمارستان بردیم؛ این‌بار ۱٫۵ ماه بستری و بعد ترخیص شد.

🔹اتفاقی که برای حامد رخ داده است تنها یکی از صدها موردی است که کسی از آن آگاه نمی‌شود, بیمارستان‌ها هر بار به بهانه‌های مختلف از پذیرش کودکان معتاد خودداری کرده و سازمان‌های مردم‌نهاد را در کمک به این کودکان تنها می‌گذارند، این در حالی است که به گفته حبیب‌الله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، بیمارستان‌ها ملزم هستند پرونده کودکان معتاد را برای بهزیستی ارسال کنند.

🔹مسعودی فرید اظهار داشت : نیروهای اورژانس اجتماعی مکلفند در اسرع وقت با حضور در بیمارستان فرآیند مددکاری فرد را آغاز کنند تا در صورت نیاز اقدامات بعدی نیز صورت گیرد برهمین اساس به محض ورود نوزادان و کودکان معتاد یا مشکوک به اعتیاد به بیمارستان‌ها سریعا فرآیند درمان و مداخلات اورژانس اجتماعی آغاز می‌شود/اعتدال


http://telegram.me/Iranianspa