🔶 جلوگیری از ۵۰۰۰ خودکشی در سال ۹۵!

🔶 جلوگیری از 5000 خودکشی در سال 95!

انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه 12 دی‌ماه در جلسه شورای اداری گناباد که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: در سال جاری 150 اورژانس اجتماعی در کشور راه اندازی شده که 11 مورد آن در خراسان‌رضوی بوده است.

به گزارش ایسنا ، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به خدمات اورژانس اجتماعی گفت: اورژانس اجتماعی در سال 1395 از تعداد 5000 خودکشی در کشور جلوگیری کرده است.

وی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در سال 87 تأسیس شده و تا سال 95 به آن چندان حمایت و توجهی نشده بود، عنوان کرد: هم اکنون اورژانس اجتماعی در مواردی نظیر کاهش طلاق، بحران‌های خانوادگی، اجتماعی و... مشغول فعالیت است.

رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: این سازمان رویکرد علمی و تخصصی را سرلوحه برنامه خود قرار داده و در اولین برنامه راهبردی در حوزه توسعه اقدامات پیشگیرانه خوبی را انجام داده است.

محسنی بندپی عنوان کرد: اقدامات پیشگیرانه افراد بیشتری را تحت پوشش قرار می‌دهد و در مقابل هزینه کمتری نیز دارد و بر این اساس بحث پیشگیری از خانواده‌ها آغاز شده که نتایج خوبی نیز حاصل شده است.

اعتیاد، مهمترین آسیب اجتماعی در ایران

وی مهمترین آسیب اجتماعی ایران را در حال حاضر اعتیاد دانست و تصریح کرد: متأسفانه اعتیاد همه جامعه را تحت الشعاع قرار داده است، به طوری‌که بر اثر اعتیاد، میزان طلاق و جرائم دیگر نیز در کشور افزایش یافته است.

رئیس سازمان بهزیستی به آمار اعتیاد نیز اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه سن اعتیاد در کشور ما کاهش یافته و بر اساس آخرین آمار زنان ما نیز به اعتیاد روی آورده اند، به طوریکه در میانگین سنین 15 تا 24 سال به ازای هر 6 معتاد مرد یک زن معتاد و در میانگین سنی 25 تا 45 سال به ازای هر 17 نفر معتاد مرد یک زن داریم و در میانگین سنی 45 تا 65 سال این آمار به ازای هر 19 مرد معتاد یک زن معتاد در کشور است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر اساس تحقیقی که صورت گرفته در ۱۵ درصد معتادین زیر 16 سال پدر و مادر معتاد بوده اند و در ۱۶ درصد مادر معتاد و همچنین در 14 درصد پدر تنها معتاد بوده که این نشان از نقش مهم مادران در اعتیاد فرزندان دارد.

T.me/iranianspa