⛔️ آسیبهای اجتماعی در

⛔️ #فراگیری آسیبهای اجتماعی در #مدارس

⭕️ #سن_طلايي_آموزش


🔹كارشناسان معتقدند كه #ناآشنايي كافي #كودكان و #نوجوانان با #مهارت‌هاي_اجتماعي، #ريشه اغلب #آسيب‌پذيري‌هاي اجتماعي آن‌هاست و از اين رو بررسي نقش #آموزش مهارت‌هاي اجتماعي مي‌تواند به #كاهش آسيب‌هاي اجتماعي در مدارس بسيار كمك‌كند.

🔹 آموزش و پرورش، ۱۲ سال با افراد ارتباط دارد؛ ضمن آنكه مدرسه يكي از مورد وثوق‌ترين محيط‌هاي اجتماعي است. از سوي ديگر مردم و خانواده‌ها نيز در زمان حضور فرزندان‌شان در مدرسه، با اين محيط در ارتباط هستند.

🔹 بنابراين دانش‌آموزان در سني قرار دارند كه اگر #اطلاعات_كافي به آن‌ها داده شود، به #ندرت در سنين بالاتر درگير آسيب‌هاي گوناگون از جمله آسيب‌هاي ناشي از مواد مخدر مي‌شوند.

🔹 فضاي آموزش و پرورش بهترين فرصت براي آموزش و ارائه اطلاعات به دانش‌آموزان است. اين وزارتخانه مي‌تواند به دو شيوه #مستقيم و #غيرمستقيم براي افزايش سواد اجتماعي دانش‌آموزان گام بردارد.

🔹 بسته‌هاي آموزشي با موضوعاتي از قبيل #كنترل_خشم و #تصميم‌گيري و #روابط_فردي مي‌تواند مفيد و موثر باشد.

🔹 اين سال‌ها، افسردگي، تند خويي و تحريك‌پذيري، از دست دادن علايق، احساس بي‌ارزش بودن، تمركز نداشتن در فعاليت‌ها، بي‌انگيزه بودن براي ادامه زندگي، خودشيفتگي، اجتماعي نبودن، خودنمايي كردن، پايين بودن عزت نفس و انتظار تاييد از ديگران به دليل نبودن عزت نفس از جمله آسيب‌هاي روان‌شناختي است كه متاثر از آسيب‌هاي اجتماعي، دانش‌آموزان را رنج مي‌دهد.

🔹خشونت، تبعيض، محدوديت مطلق، آزادي مطلق، روحيه عدم درك منطقي شرايط و عدم درك متقابل در خانواده‌ها، از مهم‌ترين مواردي است كه هم ريشه و علت ايجاد‌كننده آسيب‌هاي اجتماعي و هم معلول آن در خانواده‌هاست.

http://telegram.me/iranianspa