🔴 دشواری ترک اعتیاد «گل» یا «حشیش»

🔴 دشواری ترک اعتیاد «گل» یا «حشیش»

⭕️ رابطه روانگردانها با خودکشی و دگرکشی‌


🔹در بین نوجوانان بیشترین موادی که مصرف می‌شود ماده "گل" یا "حشیش" می‌باشد که آن هم به علت اینکه تبلیغات سوئی است که توسط قاچاقچیان صورت می‌گیرد، مبنی بر اینکه "حشیش" و "گل" چون مرفین ندارند پس اعتیاد نمی‌آورند این در حالی است که در حشیش ماده‌ای به نام دلتا ۹ تتراهیدروکانابینول (Δ۹-THC) وجود دارد که از نظر میزان اعتیادآوری و وابستگی روانی نسبت به مورفین بسیار قوی‌تر است و فرد نمی‌توند به راحتی اعتیاد را ترک کند.

🔹مصرف مواد مخدر حتی با یکبار مصرف، بیماری‌هایی مثل توهم و هذیان را منجر می‌شود که این توهمات شامل توهم بینایی، شنوایی و دیداری و... خواهد بود دختران جوان پس از مصرف مواد دچار مشکلات روانی بسیاری خواهند شد و بعد از چند سال مشکلات جسمی همچون کبدی، قلبی و تنفسی خواهند داشت.

🔹خودکشی و دیگرکشی از دیگر عوارض مصرف این مواد روانگردان توسط دختران جوان می‌باشد یکی از علل خودکشی هایی که در جامعه می‌بینیم "سقوط از ارتفاع" یا "تصادفات جاده‌ای" است، اینها به دلیل مصرف روانگردان‌ها عموما توانایی تشخیص فاصله را ندارند. مثلا وقتی در حال رانندگی هستند اگر دیواری در فاصله ۱۰ متری از آنها وجود داشته باشد فکر می کنند دیوار یک کیلومتر آنطرف تر است و با سرعت به سمت دیوار حرکت می‌کنند/ایسنا


http://telegram.me/Iranianspa