🔹چگونه پول مردم را به پول خودمان تبدیل کنیم؟ 🔹

🔹چگونه پول مردم را به پول خودمان تبدیل کنیم؟🔹

⬛️ تامین و تدارک نیازهای عمومی هر جامعه که متولی آن دولت‌های ملی و استانی هستند بخش قابل توجهی از مخارج دولتی و تولید ناخالص داخلی کشورها را تشکیل می‌دهد. این فعالیت یکی از حوزه‌های مهم تعامل گسترده مدیران و کارکنان دولتی با بنگاه‌های متنوع بخش خصوصی بوده و البته مستعد فساد بسیار است. برای اینکه در فرایند اجرای این فعالیت، عدالت و رقابت برقرار باشد و از فساد جلوگیری شود باید به شکل برگزاری مناقصه به اجرا درآید. اکثریت کشورهای جهان در ظاهر دارای قانون برگزاری مناقصات هستند اما فرایند اجرای این قانون در کشورهای در حال توسعه معمولا با فساد و پارتی‌بازی همراه است. درنتیجه با نگاه به طرز کار این حوزه مشخص می‌شود آیا دولت‌های مدعی مبارزه با فساد و حمایت از توسعه بخش خصوصی سالم و مولد، در صحنه عمل هم واقعا با فساد مبارزه می‌کنند و از فعالیت اقتصادی بخش خصوصی طرفداری می‌کنند یا خیر،. در واقع باید گفت واگذاری شفاف و رقابتی این خدمات به بخش خصوصی کارامد یکی از روش‌های پشتیبانی و توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط بوده و به رشد فراگیر و پایدار اقتصادی نیز کمک می‌کند.

⬛️ دولت‌ها برای اینکه دوستان و خویشان (بروبچ) و هم‌پالکی‌های خود را به مال و منالی برسانند با دست‌کاری و به گفته خودشان اصلاح هر از گاهی در این قانون سعی می‌کنند بندهای مبهم و تفسیرهای باز به آن بیفزایند تا اجازه اعمال سلیقه و نظر خود به نفع اشخاص مدنظر خود را در این قانون پیدا کنند.
این شیوه‌های آلوده به فساد در دستگاه‌های دولتی که با شعار و ادعای خدمت‌رسانی بهتر به مردم اجرا می‌شود اسامی گوناگونی دارد که واضح‌ترین آن دزدیدن و لخت کردن دارایی‌ها و اموال عمومی است.

⬛️ حالا به نظر می‌رسد مقامات دولتی برای اینکه واگذاری مناقصه به خودشان و نزدیکانشان با منع و مشکل‌ قانونی کمتری برخورد کند و راحت‌تر بتوانند اموال دولتی (پول مردم) را چپاول کنند به سمت دستکاری یک بند از این قانون خیز برداشته‌اند.شرح ماجرا را در نامه یکی از تشکل‌های بخش خصوصی به معاون اول دولت دوازدهم می‌توانید بخوانید.👇
#corruption #favoritism #crony_capitalism