🔹 گزیده‌ای از نوشته امروز من، که اسم برنده نوبل را تالر نوشتم (همانطور که عرب زبانها دست به نوآوری زده و آنرا ریتشارد ثالر تلفظ می

🔹 گزیده‌ای از نوشته امروز من، که اسم برنده نوبل را تالر نوشتم (همانطور که عرب زبانها دست به نوآوری زده و آنرا ریتشارد ثالر تلفظ می

🔹 گزیده ای از نوشته امروز من، که اسم برنده نوبل را تالر نوشتم (همانطور که عرب زبانها دست به نوآوری زده و آنرا ریتشارد ثالر تلفظ می کنند) اما در دنیای اقتصاد به تیلر تغییر دادند و ظاهرا این طرز نوشتن رایج می شود.

✅ شعار تیلر «اگر می‌خواهید به مردم کمک کنید، کارها را ساده کنید.»
✅ رواج این نگاه واقعی به انسان‌ها باعث شده است کتاب‌های اقتصادی به فهرست کتاب‌های پرفروش خوانندگان عادی هم وارد شود.
✅ ازجمله کسانی که رویکرد اقتصاد رفتاری و تلنگرزدن (یعنی ایجاد تغییرات کوچک در محیط اجتماعی که افراد را به سمت تصمیم‌های بهتر هدایت می‌کند یا همان ساده‌کردن کارها) را برای بررسی پدیده فقر و  راهکارهای کاهش آن به‌کار گرفتند بنرجی هندی و دوفلو فرانسوی بودند.
✅ آنها بیش از ۱۵ سال از عمر پژوهشی خود را به حشر و نشر و زندگی با فقرا اختصاص دادند.
✅ کتاب اقتصاد فقیر از انتشارات دنیای اقتصاد، پر از  معرفی تلنگرها در حوزه‌های گوناگون تغذیه، آموزش، بهداشت، فرزندآوری، پس‌انداز و غیر آن است.
✅ با خواندن کتاب متوجه می‌شویم فقرا انسان‌هایی شبیه همه ما هستند اما به این دلیل که مجبورند بسیاری از کارهای زندگی خود را شخصا انجام دهند معمولا دچار خستگی ذهنی می‌شوند (کارهایی که مردم غیرفقیر با پرداخت پول انجام می‌دهند) و درنتیجه نمی‌توانند تصمیم‌های درستی بگیرند.

http://donya-e-eqtesad.com/بخش-ویژه-نامه-63/3301948-تیلر-اقتصاد-را-انسانی-تر-واقعی-تر-کرد