؟ بخش اول. موضوعی که به آن پرداخته می‌شود بررسی صحت سفر انسان به کره ماه است

#آیا_به_ماه_سفر_کردیم؟ بخش اول
موضوعی که به آن پرداخته می‌شود بررسی صحت سفر انسان به کره ماه است. دستاوردی که برای آمریکا یک موفقیت بزرگ به شمار می‌رود و سیاستمداران این کشور همواره از این موضوع به عنوان یک اهرم قدرت و برتری نسبت به رقبای خود بهره گرفته اند. آیا انسان واقعا به کره ماه سفر کرده است؟ این سوالی است که موافقان و مخالفان بسیاری را در پی داشته است. ابتدا پروژه ی پرتاب موشکها را به فضا بررسی میکنیم، در ادامه به ارائه نظریات و دلایل افرادی می‌پردازیم که واقعیت سفر انسان به کره ماه را به چالش کشیده اند و در برخی از آنها جوابیه های ناسا را ذکر می کنیم.
من به عنوان گردآورنده ی این مطالب و عکسها،نظر خودم را در رد یا قبول کردن سفر انسان به ماه دارم. اما سعی میکنم در مطالبی که ارائه می کنم از هر دو طرف ماجرا شواهد و دلایلی را برایتان بنویسم تا خودتان تصمیم گیرنده باشید.
@keyhan_n1
#پروژه_فضایی_آپولو #Apollo_Program سومین پروژه از پروژه‌های فضایی ناسا در زمان جنگ سرد میان شوروی و آمریکا بود که کوشش می‌کرد تا اولین انسان را بر روی سطح کره ماه فرود بیاورد.دو پروژه قبلی به نامهای مرکوری و جمینی دستاوردهای بزرگی برای شروع پروژه ی آپولو به همراه داشتند. این پروژه از سال ۱۹۶۱ میلادی کلید خورد و پس از مطالعات و بررسیهای تئوری و آزمایشهای زمینی،با پرتاب آپولو ۱ در سال ۱۹۶۶ میلادی ناسا را امیدوار کرد تا پروژه ی پیاده کردن انسان بر روی ماه را عملی کند.اما کار آپولو ۱ قبل از شروع پرتاب موشک پایان یافت.آتش سوزی در کابین فضانوردان هنگام تمرین،باعث مرگ هر سه فضانورد درون سفینه شد. به مدت ۲۱ ماه و تا مشخص شدن علت حادثه پروژه های پرتاب آپولو ۵،۴ و ۶ بدون سرنشین اجرا شد.
در سال ۱۹۶۹ سه فضانورد آپولو ۷ طی مدت ۱۰روز ۱۶۳ بار به دور زمین چرخیدند و سپس بازگشتند.
آپولو ۸، دومین ماموریت پرواز فضایی انسان در برنامه فضایی آپولو، در ۲۱ دسامبر سال ۱۹۶۸ پرتاب شد، و به اولین فضاپیمایی تبدیل شد که مدار زمین را ترک کرد، به ماه رسید، در مدار آن چرخید و به سلامت بر روی زمین نشست. سه فضانورد آن فرمانده فرانک بورمن، خلبان سفینه فرماندهی جیم لوول، و خلبان ماه‌نشین ویلیام آندرس، به اولین افرادی تبدیل شدند که پا به فراتر از مدار نزدیک زمین گذاشتند، زمین را به شکل سیاره‌ای کامل دیدند و از آن عکس گرفتند، به طور مستقیم ،سمت پنهان ماه را مشاهده کردند، و شاهد طلوع زمین بودند.
۳ روز طول کشید تا آپولو ۸ به ماه برسد. این سفینه در مدت ۲۰ ساعت، ۱۰ بار به دور ماه چرخید و به زمین بازگشت.
@keyhan_n1
آپولو ۹ در سال ۱۹۶۹ به فضا پرتاب شد و طی مدت ده روز در مدار نزدیک زمین به تمرین جدا شدن #ماه_نشین #Lunar_Module و کنترل آن در فضا پرداختند و فضانوردان خارج از سفینه به راه پیمایی فضایی پرداختند.
آپولو ۱۰ طی ماموریت هشت روزه ی خود به ماه نزدیک شد و سه فضانورد آن،ماه نشین را تا ۱۵ کیلومتری سطح ماه(جایی که جاذبه ی ماه شروع به کشیدن اجسام به سمت خود می کند) نزدیک کردند تا قدرت مورد نیاز جهت فرود و جدا شدن ماه نشین از ماه را آزمایش کنند.
اما تمام بحثها از داستان آپولو ۱۱ و به بعد پیش می آید. دو نفر از سه سرنشین آپولو ۱۱ برای اولین بار قدم بر ماه گذاشتند و عکسها و فیلمهای بسیاری از آن پخش شد. سپس سرنشینان آپولو ۱۲ به ماه پا گذاشتند.فضانوردان آپولو ۱۳ بسیار خوش شانس بودند که علیرغم انفجار در سفینه شان توانستند به سلامت به زمین برگردند اما از قدم گذاشتن بر روی ماه نصیبی نبردند.
آپولو ۱۴و ۱۵ و ۱۶ نیز فضانوردانی را به ماه بردند و آزمایشهای زیادی انجام دادند و سنگ و خاک ماه را با خود به زمین آوردند و در نهایت فضانوردان آپولو ۱۷ آخرین انسانهایی بودند که پا بر روی ماه گذاشتند.
@keyhan_n1
اما به یکباره پروژه های آپولو ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ که برنامه ریزی هم شده بودند کنسل شد.ناسا جواب قانع کننده ای نداشت. اما بحثهای زیادی پیش آمد. عده ای از دانشمندان تمام پروژه را دروغ و سیاهبازی خواندند و ناسا تا جای ممکن از خود دفاع کرد. اما در سوی دیگر ماجرا عده ای بودند که با شواهد و مدارکی اعتقاد داشتند ناسا در ماه به هوش فرازمینی برخورد کرده ( حتی عکسها و فیلمهایی از سفینه ها و اجساد موجودی فرازمینی انتشار یافت که نه میشود تایید کرد و نه رد کرد) و مورد تهدید قرار گرفته یا با همکاری با آنها در پی پروژه های دیگری بر روی زمین و در فضاست.
در بخش بعد، از پرتاب آپولو ۱۱ شروع می کنیم و به مدارک مخالفان و موافقان می پردازیم.سپس ادعاها در مورد هوش فرازمینی و تاثیر آن در برنامه های فضایی آمریکا و شوروی را بررسی می کنیم.
#Did_we_land_on_the_moon
@keyhan_n1