الکترون‌ها در این کریستال‌ها با توجه به جهت گردششان به دو دسته تقسیم می‌شوند و به طور معمول تعداد الکترون‌ها از هر نوع، برابر است

الکترون‌ها در این کریستال‌ها با توجه به جهت گردششان به دو دسته تقسیم می‌شوند و به طور معمول تعداد الکترون‌ها از هر نوع، برابر است. اما زمانی که محققان برای شناخت چگونگی انحراف گرانشی، شرایط را در یک میدان گرانشی شبیه‌سازی کردند، دریافتند که انحرافات کوانتومی در تقارن با الکترون‌ها موجب تغییر الکترون‌ها از نوعی به نوع دیگر و بالعکس می‌شود.

این اولین بار است انحرافات گرانشی تحت شرایط طبیعی زمین مشاهده می‌شود.

"کارل لند اشتاینر"، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: این یک کشف فوق‌العاده هیجان انگیز است. ما می‌توانیم به وضوح نتیجه‌گیری کنیم که همان شکاف در تقارن را می‌توان در هر سیستم فیزیکی یافت؛ چه در ابتدای جهان رخ داده باشد، چه در حال حاضر و درست در همین جا بر روی زمین.

"نیمه‌رسانای ویل" به شکل کریستال جامد است.

"یوهانس گوت"، سرپرست نویسندگان این مقاله می‌گوید: برای اولین بار ما به صورت تجربی‌ این انحراف کوانتومی اساسی را بر روی زمین مشاهده کردیم که برای شناخت بیشتر ما از جهان هستی بسیار مهم است. اکنون ما می‌توانیم دستگاه‌های حالت جامد مبتنی بر این ناهنجاری را ایجاد کنیم که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است تا به طور بالقوه از بعضی از مشکلات موجود در دستگاه‌های الکترونیکی کلاسیک مانند ترانزیستورها جلوگیری شود.

این پژوهش در مجله "نیچر" (Nature) منتشر شده است.

https://goo.gl/t78AU3