‍ فضاپیمای ناسا به سیارک ناشناخته «بنو» رسید.. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖

‍ فضاپیمای ناسا به سیارک ناشناخته «بنو» رسید

یک فضاپیمای ناسا بعد از دو سال سفر سرانجام به نزدیکی سیارک «بنو» رسیده و با آزمایش موفق یکی از بازوهای خود، آماده فعالیت اکتشافی در مورد سیارک است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
نیواطلس، بازوی رباتیک فضاپیمایOSIRIS-Rex قرار است نمونه هایی از گرد و غبار و صخره های سطح سیارک «بنو» را جمع آوری و به زمین منتقل کند و عملکرد موفق و بدون مشکل آن موجب خوشحالی ستاره شناسان و پژوهشگران شده است.

«بنو» یکی از سیارک هایی است که به دور زمین می چرخد. سرعت حرکت این سیارک به دور زمین به ۱۰۱ هزار کیلومتر در ساعت می رسد. OSIRIS-Rex هم اکنون در حال انجام مانورهایی برای بررسی کیفیت عملکرد ترمز خود است تا بتواند بدون مشکل بر روی سطح سیارک «بنو» فرود آید.

این فضاپیما در تاریخ سوم دسامبر وارد مدار حرکتی این سیارک شده و تحقیقات آن بر روی «بنو» در حدود یک سال به طول خواهد انجامید. بازوی رباتیک نمونه گیری این ربات حدود یک دهه قبل توسط شرکت لاکهید مارتین طراحی شده و ۳.۳۵ متر طول دارد.

سیارک «بنو» در ۱۱ سپتامبر سال ۱۹۹۹ کشف شد و انتظار می رود نمونه های تهیه شده از آن تا سال ۲۰۲۳ به زمین برسند.

سیارک یادشده توسط ناسا یکی از سیارک هایی دانسته شده که به طور بالقوه امکان برخورد آن با زمین وجود دارد. قطر این سیارک به حدود ۴۹۲ متر می رسد و یکی از مجموعه سیارک های آپولو محسوب می شود که همگی در نزدیکی زمین قرار دارند و اولین آنها در دهه ۱۹۳۰ میلادی کشف شد.

تعداد مجموع این سیارک ها به ۶۹۲۳ مورد می رسد که ۹۹۱ مورد از آنها شماره گذاری شده اند.