‍ همان‌طور که چین به ساختن شبکه‌های ارتباطی کوانتومی نزدیک می‌شود، احتمال به واقعیت پیوستن اینترنت کوانتومی بیشتر و بیشتر می‌شود

‍ همان‌طور که چین به ساختن شبکه‌های ارتباطی کوانتومی نزدیک می‌شود، احتمال به واقعیت پیوستن اینترنت کوانتومی بیشتر و بیشتر می‌شود. اینترنت کوانتومی به چه معنا است؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☑️به زبانی ساده، اینترنت کوانتومی به‌جای امواج رادیویی از سیگنال‌های کوانتومی برای ارسال اطلاعات استفاده خواهد کرد. اما باید آن را کمی بیشتر توضیح دهیم.

☑️اینترنتی که ما می‌شناسیم، از فرکانس‌های رادیویی برای اتصال بین کامپیوترهای متفاوت در یک شبکه جهانی استفاده می‌کند؛ شبکه‌ای که سیگنال‌های الکترونیکی در آن رد و بدل می‌شود. در اینترنت کوانتومی سیگنال‌ها با استفاده از ذرات کوانتومی درهم‌تنیده در یک شبکه‌ی کوانتومی ردوبدل می‌شوند.

☑️با توجه به پدیده‌ای که انیشتین آن را تأثیر شبح‌وار از راه دور (Spooky action at a distance) نامیده بود؛ ذرات کوانتومی درهم‌تنیده وضعیتی خاص دارند که به آن‌ها امکان می‌دهد اطلاعات درون خود را بلافاصله درون یک ذره‌ی کوانتومی درهم‌تنیده‌ی دیگر بازتاب دهند. این پدیده مانند یک تله پورت کوانتومی است.

☑️اینترنت کوانتومی در فرستادن امن اطلاعات بهتر عمل خواهد کرد. ما می‌توانیم با استفاده از رمزنگاری کوانتومی، اطلاعات غیر قابل هک را از طریق یک شبکه کوانتومی ارسال کنیم. رمزنگاری کوانتومی از مکانیکی به نام توزیع کلید کوانتومی (QKD) استفاده می‌کند که به این معنا است که پیام رمزنگاری شده و کلید رمزگشایی آن جداگانه ارسال می‌شوند. اگر به چنین پیامی حمله شود، پیام به‌صورت خودکار نابود می‌شود و فرستنده و دریافت‌کننده از وضعیت آگاه خواهند شد.

☑️اینترنت کوانتومی می‌تواند دسترسی به یک کامپیوتر کوانتومی را با قرار دادن محاسبات کوانتومی در فضای ابری، سرعت ببخشد. به‌جای تلاش برای دستیابی به کامپیوتر کوانتومی که هنوز هم نتوانسته‌ایم آن را فراگیر کنیم، می‌توانیم از طریق فضای ابری به یکی از آن‌ها دسترسی داشته باشیم.