فرهاد قنبری:. سریال پایتخت تنها سریال تلویزیون است که در ده سال گذشته آن را نگاه کرده‌ام

فرهاد قنبری:
سریال پایتخت تنها سریال تلویزیون است که در ده سال گذشته آن را نگاه کرده ام .
پایتخت به نظر من تنها سریال طنزی بود که بدون افتادن در دام لودگی و ادا اطوارهای حال به هم زن و با تکیه بر فیلمنامه و داشتن داستان، سعی در خنداندن مخاطب داشت.
در سری جدید این سریال نیز چندین قسمت اول به مانند سری های قبل سعی در ادامه همان روند داشت اما پس از گذشت چند قسمت و با ضعیف تر شدن موقعیت های داستانی طنز، این سریال نیز در دام اکثر سریال های طنز مشمئز کننده صدا و سیما گرفتار شد و سوژه ها با تکیه بر کلیشه های تکراری سریال سعی در خنداندن زوری مخاطب خود نمودند.
شوخی های کلامی و رفتاری مبتذل، ایجاد شرایط طنز با موضوع ازدواج کودکان و نگاه تجاری و کاسبکارانه به احساسات تماشاگران از موضوعات تاسف برانگیز سری جدید این سریال است.

سه قسمت آخر پخش شده از این سریال بیشتر از آنکه موقعیت طنزی با خود همراه داشته باشد، تبلیغ جاذبه های گردشگری کشور ترکیه بوده است .
به نظر، کارگردان به خوبی به عامل اصلی تحریک ذائقه گردشگر ایرانی واقف است و در این راستا از همه جوانب تبلیغ از قبیل نشان دادن نماهایی از ساختمان های مجلل، سواحل زیبا، شب های شاد و برجسته کردن زن ( به گونه ای که در اغلب سکانس ها زنی شیک و بزک کرده از کنار بازیگران می گذرد) به عنوان کالای توریستی استفاده می کند.

جای بسی تعجب است که در جامعه ای که رقص دختر هشت ساله باعث استعفای شهردار می شود یا در صدا و سیمایی که نشان دادن ابزار آلات موسیقی خط قرمز به شمار می رود و شعار اقتصادی کشور هم حمایت از کالای ملی و حفظ ارز در داخل کشور است چنین تصاویری به راحتی تایید شده و در معرض دید مخاطبان قرار می گیرد...
@kharmagaas