فرهاد قنبری:. نسلی که توسط والدین متولد دهه پنجاه و شصت شمسی تربیت می‌شوند نسل خاصی است

فرهاد قنبری:
نسلی که توسط والدین متولد دهه پنجاه و شصت شمسی تربیت می شوند نسل خاصی است. این نسل قرار است تمام سرخوردگی ها و عقده های پس رانده شده والدین خود را بر دوش بکشد. اگر با دقت بیشتری در نوع تربیت این نسل بنگریم به ناکامی ها و عقده های سرخورده والدین این نسل بیشتر پی خواهیم برد.

بچه های تربیت شده توسط این والدین قرار است همچون ربات های کوک شده تمام ناکامی ها و شکست های والدین را به دوش بکشد. والدین این کودکان که خود دوران کودکی شان را در سالهای عبوس و به شدت ایدئولوژیک اوایل انقلاب و سالهای جنگ سپری کرده اند، حالا می خواهند فرزندانشان به هر انچه که خود موفق به کسب آن نشده اند را یکجا کسب نماید.
آنها اغلب با ولع سیری ناپذیر فرزندانشان را از باشگاههای ورزشی و آتلیه ها تا کلاس های زبان و موسیقی و کنکور و همه و همه می کشانند تا همزمان هنرمند و پزشک و ورزشکار و مسلط به چند زبان بین المللی و..تربیت شود.
رفتارها که با این کودکان صورت می گیرد اغلب ناراحت کننده و غم انگیز است... بچه هایی که در این سن و سال باید بیشتر ساعات خود را با بازی سرگرم نمایند، اغلب با فشار و استرس زیاد در کلاس های آموزشی مختلف به اسارت گرفته شده اند و یا اینکه آتلیه ها با آرایش های پررنگ در حال عکس گرفتن (برای پز دادن توسط والدین در فضای مجازی) مشاهده می شوند. بسیاری از این کودکان قرار است در کودکی نقش "احساس کودکی از دست رفته" والدین خود را ایفا نمایند. بسیاری از این کودکان از همان سنین خردسالی با انواع لوازم آرایشی و پوشش های مخصوص بزرگسالان می شوند و بدون اینکه درکی از مناسبات اجتماعی بزرگسالی داشته باشند از روابط اجتماعی بزرگسالی مانند داشتن همسر و دوست دختر و پسر و .... سخن می گویند.( کلیپ هایی به وفور از این موارد در فضای مجازی قابل مشاهده است) این کودکان به جای اینکه با داستان و شعر و بازی تربیت شوند بیشتر در حال آموزش انواع رقص ها و شوها و.. هستند.

والدین این نسل، احساس سر خوردگی و یاس حاصل از دست رفتن کودکی و نوجوانی خود را یکجا از فرزند خود طلب می کند و به دنبال آن است عذاب حاصل از این سرخوردگی را از طریق فرزند خود جبران نماید.

این نسل برای خود رشد نمی کند و در حال قربانی شدن برای والدین خویش است.

@kharmagaas