فرهاد قنبری:. توییتر

فرهاد قنبری:
توییتر
در مقابل اینستاگرام به عنوان " شبکه نمایش" توییتر به عنوان شبکه "کلام و بیان" شناخته می شود. در توییتر امکان چندانی برای به نمایش گذاشتن " من برتر و متفاوت" از طریق تصویر وجود ندارد و نوشته بر تصویر ارجحیت دارد.
اگر اینستاگرام فضایی برای به نمایش گذاشتن طبقه اقتصادی افراد است، توییتر فضای برای به نمایش گذاشتن شان اجتماعی و دغدغه های سیاسی است، مسئله ای که باعث می شود در ابتدا به توییتر به چشم رسانه ای مقبولتر بنگریم.
کافیست چند روزی را در فضای توییتر به سر ببریم و با سر زدن به صفحات پر طرفدار متوجه شویم که این شبکه بر خلاف ظاهر جدی و دغدغه مند آن شبکه ای است که به شدت از عنصر "نفرت" و " خشونت کلامی" بهره می برد.
تویتر این امکان را به افراد داده است که در نوشته هایی کوتاه و چند جمله ای هر جمله ای که به ذهنشان می رسد را به اشتراک بگذارند (بدون آنکه منطق و دلیل خاصی برای گفته خود ارائه دهند)
توییتر در تولید نفرت بیشتر میان مردم و ارائه تحلیل های دهان پرکن( در عین حال آبکی) گوی سبقت را از رانندگان تاکسی هم ربوده است.
اگر در اینستاگرام عده ای از طریق کلیپ و تصویر دیگران را به تماشای خود فرا می خوانند، در توییتر طبقه عظیمی از افراد سرخورده (اغلب از همان سلبریتی های اینستاگرامی) وجود دارد که با نفرت و خشونتی کنترل نشده به همه کس و همه چیز حمله می کنند.
اکثریت فعالین عمده توییتر اعمم از چپ و راست و اصلاح طلب و برانداز و بسیجی و ..از یک منطق و آبشخور مشترک استفاده می کنند و آن " نفی دیگری" و " خشونت گفتمانی" با کریه ترین و بدترین شکل ممکن است.

اگر اینستاگرام را شبکه به نمایش گذاشتن خویشتن و فاصله طبقاتی افسار گسیخته می توان نامید، توییتر را باید طغیانی علیه این فاصله طبقاتی و تبعیض به نمایش درآمده توصیف کرد. طغیانی که از چنان خشونت و عصبیت ترسناکی تغذیه می کند که به نظر به هیچکس و هیچ چیز( از جمله خودش)رحم نکرده و نمی اندیشد.
@kharmagaas